Κωνσταντινόπουλος vs Παπαζαχαρία: Ντροπιάζετε τους αγωνιστές της Αριστεράς...

Κωνσταντινόπουλος vs Παπαζαχαρία: Ντροπιάζετε τους αγωνιστές της Αριστεράς...

Ιούλιος 28, 2018 - 17:49
16 σχόλια

Μια ανάρτηση του γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσου Παπαζαχαρία εξόργισε τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωσνταντινόπουλο. Στην επίμαχη ανάρτηση, ο κ. Παπαζαχαρίας αναφέρεται στη φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 88 μέχρι στιγμής ανθρώπους, λέγοντας ότι κάποιοι «βάζουν φωτιές και καίνε ανθρώπους για να μην προλάβουμε να ζήσουμε την έξοδο από τα μνημόνια»...

Χωρίς άλλο σχόλιο διότι, ας μας επιτραπεί να το πούμε, δεν το αντέχει η ψυχή μας, ακολουθούν τα όσα έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος:

Διαβάστε τις αθλιότητες που γράφει ο Γραμ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο! 
Ντροπιάζετε τους αγωνιστές της Αριστεράς. 
Το πάθος τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους οδηγεί στην απόλυτη ξεφτίλα και στην παράνοια.
Αξίζει να το κοινοποιήσετε, αξίζει να μάθουν όλοι τι σημαίνει στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ!

Ιδού η ανάρτηση του κ. Παπαζαχαρία:

 

 


16 Σχόλια

Ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός! http://www.in.gr/2018/07/28/apopsi/o-pio-epikindynos-prothypourgos/amp/

Είναι σημάδι έλλειψης αυτοσεβασμού να ασχοληθεί κάποιος με τα λεγόμενα του εν λόγω. Ακόμη και όταν απαντάει στο "τι ώρα είναι;"

Μάλλον έχει αρχίσει και χάνει λάδια ο άνθρωπος .... Δεν είναι η πρώτη φορά που εκθέτει την πόλη μας προκαλώντας το κοινό αίσθημα ! Λίγος σεβασμός στους 88 νεκρούς αλλά και στην Τρίπολη, δεν θα έβλαπτε Τασούλη μας .......

Τα μυαλά του Τασούλη είναι γνωστά. Αλλά να το παίζει υπερασπιστής της αριστεράς ο Οδυσσέας πάει πολύ.

Θα περίμενε κανείς από τον γραμματέα της αριστερής κυβέρνησης , να αποτίσει δυο λόγια σεβασμού στους 88 νεκρούς και να εκφράσει τη συμπάθειά του στους πυρόπληκτους για το ανείπωτο δράμα που περνούν ! Δυστυχώς όμως υπερίσχυσε η στενή κομματική καθοδήγηση (?) και ασχημονεί μάλλον αυθαίρετα και ταυτόχρονα αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων της ιδιότητας και της θέσης που του έχει εμπιστευτεί η παράταξή του , εκθέτοντας την πόλη μας στο πανελλήνιο ! Κρίμα .....

Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας συμφωνούν με τις αθλιότητες αυτές που έγραψε ο κ. γραμματέας !

Εχει κοψει καπίστρι ο Τασούλης, τον έχει βαρεμένο το χαλάζι ζόρικα

Δηλ. όπως είναι γνωστό, όταν καίγανε την Αθήνα το 2008, τη MARFIN και το Αττικόν την αποσταθεροποίηση είχανε στόχο

Ας βγάλει τις κομματικές παρωπίδες ο ....από σπόντα και ..φερτός συμπολίτης μας και ας ζητήσει συγγνώμη για την ρυπαρή ανάρτηση που έκανε ! Το ότι την απέσυρε εκ των υστέρων και μετά την κατακραυγή, δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη της άθλιας πράξης του . Αλλιώς οι Ερινύες των 88 νεκρών δεν θα τον αφήσουν ποτέ ήσυχο !

Ο αν μη ίδης, μη λέγε. Ειδώς σιγά. [Σόλων, 630-560 π.χ., Αρχαίος Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος] . (μτφρ: μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις, και όταν μάθεις, σιώπα). ή Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν [Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος] (μτφρ: πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο από τη σιωπή). Εξαιρετικά αφιερωμένο εις αμφότερους!

.....Γιατί? Ο Οδυσσέας δεν είναι αριστερός ? (με την σημερινή έννοια του όρου).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.