Κωνσταντινόπουλος σε Τσακαλώτο: Δικό σας το σύνθημα «να καεί... να καεί...» (vid)

Κωνσταντινόπουλος σε Τσακαλώτο: Δικό σας το σύνθημα «να καεί... να καεί...» (vid)

Απρίλιος 17, 2018 - 11:45
1 σχόλια

Με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, μίλησε χθες στη Βουλή για την απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας από τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεδομένου του γεγονότος ότι ο Υπ. Οικονομικών κ. Τσακαλώτος για έξι ολόκληρους μήνες δεν είχε προσέλθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου.

Ο Βουλευτής πριν αποχωρήσει από την διαδικασία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έκανε αναφορά στον Βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά που αναπαρήγαγε το σύνθημα «να καεί η Βουλή», υπογραμμίζοντας ότι όταν το σύνθημα αυτό ακουγόταν στην πλατεία Συντάγματος ο κ. Τσακαλώτος ήταν παρών. Oι πρώτοι διδάξαντες του συνθήματος αυτού είναι τα μέλη της σημερινής Κυβέρνησης και με την συμπεριφορά τους συνεχίζουν την απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», δηλαδή ότι σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερο κανείς να σιωπά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.