Κωνσταντινόπουλος: Ψέμα το κοινωνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντινόπουλος: Ψέμα το κοινωνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ

Ιούλιος 08, 2017 - 13:02
5 σχόλια

«Με 40.000 παιδιά να έχουν αποκλειστεί από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το κοινωνικό κράτος που επικαλούνταν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη ένα ψέμα.» Αυτό το σχόλιο επεφύλαξε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το γεγονός ότι 40.000 παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών, αν και πληρούν τις προϋποθέσεις, πράγμα που οδηγεί σε αδιέξοδο τους γονείς τους.

Ακόμα, παρέθεσε στοιχεία για το 2014, όταν, ως υφυπουργός αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με τους τότε υπουργούς κκ. Σταϊκούρα και Κερκέρογλου, εξασφάλισαν θέση σε όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.


5 Σχόλια

Οι πολιτικοί λένε ψέματα, κι εσύ πολιτικός είσαι. Ειδικά όταν είσαι στην αντιπολίτευση μπορείς να λες τα πάντα χωρίς ντροπή. Τα πάντα. Πόσους σκελετούς έχεις στη ντουλάπα σου, "συνάδελφε";

Εσείς τι κάνατε για αυτό; μήπως αρχίσατε να ψηφίζεται μνημόνια,δείχνοντας τον δρόμο στις επόμενες κυβερνήσεις, που προσπαθούν να σας ξεπεράσουν, (ψηφίζοντας μνημόνια;)

Θυμάσαι που μας βάζατε να φωνάζουμε ,ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά; Εσείς όμως συνεργασθήκατε μαζί της και τώρα τα βάζετε και με την αριστερά. Τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω, ποιος επεξεργάζεται ποιον;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.