Κωνσταντινόπουλος προς κυβέρνηση: Μην δικαιολογείτε τους δολοφόνους...

Κωνσταντινόπουλος προς κυβέρνηση: Μην δικαιολογείτε τους δολοφόνους...

Δεκέμβριος 27, 2018 - 18:28
2 σχόλια

Με μια ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο βουλευτής Αρλκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολιάζει το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο των Αθηνών στο Κολωνάκι -και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση- το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τη λειτουργία, κατά την οποία τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, ο νεωκόρος του ναού και ένας αστυνομικός.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφού επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι το χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί πλήγμα στον τουρισμό της πρωτεύουσας, αλλά και ότι στρέφεται εναντίον της ίδιας μας της χώρας, ζητεί από την κυβέρνηση να σταματήσει να δικαιολογεί τους δολοφόνους:

Χτύπησαν το νεωκόρο για να χτυπήσουν το σύστημα!
Η βομβιστική επίθεση στο Κέντρο της Αθήνας χωρίς προειδοποίηση στρέφεται εναντίον της ίδιας μας της χώρας,η ζημιά που θα προκαλέσουν στο τουρισμό είναι ανυπολόγιστη!
Περαστικά στον αστυνομικό και γρήγορα υγιής στην οικογένεια του.
Σταματήστε να δικαολογείτε τους δολοφόνους, πριν είναι αργά.

 


2 Σχόλια

''Eν τω Αδη ουκ εστι μετανοια !''.Προφανως ο κ.Κωνσταντινιοπουλος λησμονει την σταση του τοτε Δημοτικου Συμβουλιου του Δημου Αθηναιων επι Δημαρχιας του εκλιποντος Δημητριου Μπεη, οταν δεν εδοθη η αδεια να αποκατασταθει το εκτιναχθεν αγαλμα του Προεδρου Henry Trumman απο βομβιστας και τοτε η ''Καθημερινη '' εγραψε ''επιβραβευσις τρομοκρατικης ενεργειας''.Ο,τι σπερνεις επι ΠΑΣΟΚ το θεριζεις επι ΣΥΡΙΖΑ.................... Δ.Α.Δολτσινιαδης

OΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ''Harry Trumman'' Δ,Α,Δολτσινιαδης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.