Κωνσταντινόπουλος: Προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Κωνσταντινόπουλος: Προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Σεπτέμβριος 04, 2014 - 13:40
4 σχόλια

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και σχολίασε για το αν βγαίνει ισχυρότερο ή πιο πληγωμένο μετά τις τελευταίες εκδηλώσεις.

«Αυτά τα έχουμε ξαναπεράσει. Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαμε στο Ζάππειο καταλαβαίνουμε όλοι ότι προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Εκεί ο καθένας θα αποφασίσει αν θέλει να συμμετέχει ή όχι είναι προσωπική επιλογή και πολιτική επιλογή», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Και σημείωσε: «Αυτοί που στήριξαν πραγματικά την Ελιά είναι αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά στις τοπικές κοινωνίες και όχι αυτοί που λένε ότι “είμαστε ΠΑΣΟΚ” και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ. Αυτοί οι άνθρωποι, με άλλες δυνάμεις μαζί, θα προχωρήσουμε με βάση την απόφαση που πήραμε στη Κεντρική Επιτροπή στην ίδρυση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

Στην ερώτηση αν σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε: «Λέω κάτι πολύ απλό. Έβαλε μία προϋπόθεση ο πρόεδρος που όλοι χθες συμφωνήσαμε. Πάμε όλοι μαζί με μία προϋπόθεση, να ψηφίζουμε πίσω από το παραβάν ΠΑΣΟΚ, Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη». 

Για το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Ελπίζω ότι μετά από τη χθεσινή συνάντηση καταλαβαίνουμε όλοι ότι προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θέλαμε ποτέ να γίνουμε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κακέκτυπο των κομμάτων των τελευταίων 30 χρόνων. Ότι ψέματα είχαν πει τα προηγούμενα χρόνια τα κόμματα, τα λέει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το βρει απόλυτα μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Έλεγε για την εκκλησία και για τους φόρους της εκκλησίας, χθες ψήφισε παρόν για το νομοσχέδιο. Όταν το 2012 ζητήσαμε να έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάμε όλοι μαζί, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλαβε την ευθύνη. Ένα μέρος του κόσμου κατανοεί ότι κάναμε το σωστό. Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να φτιάξει έναν προγραμματικό λόγο και μια προγραμματική πολιτική. Πρέπει να βάλει τους άξονες για να συνεργαστεί αύριο. Εμείς δεν ακολουθήσαμε τη Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία ακολούθησε το πρόγραμμα το δικό μας».

«Εγώ μπορεί να συγχωρέσω τον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που λέει, οι αγιορείτες μπορεί να το κάνουν. Οι ψηφοφόροι του όμως δεν θα μπορέσουν να τον συγχωρέσουν»

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Προχώρα, καλά πας! Ελα... έλα έλα έλα.... έλα λέω... έλα... έεεελααα............ έλα μαλ!#!# να δεις τι έκανες!

σ'ευχαριστούμε που θα μας συγχωρέσεις.. είσαι μεγάλη καρδιά τελικά ρε μπούλη

με πληρωμενα πτυχια και παλαιοκομματικες μπουρδες δεν φτιαχνεις νεα μεγαλη δημοκρατικη παράταξη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.