Κωνσταντινόπουλος: Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ! (vid)

Κωνσταντινόπουλος: Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ! (vid)

Αύγουστος 28, 2015 - 18:34
9 σχόλια

«Μιλάτε και από την Κουμουνδούρου φεύγουν τα ντουμάνια! Πείτε μας τι πίνετε!». Με αυτά τα λόγια ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε στην κυρία Θεανώ Φωτίου στην πρωινή εκπομπή του Mega την Παρασκευή 28 Αυγούστου, όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο, όπως υποστήριξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε, και το ξαναψήφισε με το νέο μνημόνιο.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ακόμη ότι το ψέμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κληρονομικό χάρισμα, και κατηγόρησε την κυρία Φωτίου ότι δεν διαπραγματευόταν επί τέσσερις ώρες στο Χίλτον με τους δανειστές, αλλά ότι έπινε καφέ με τους κκ. Σταθάκη και Τσακαλώτο:

Δεν διαπραγματευτήκατε. Πίνατε καφέ στο Χίλτον μαζί με τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο

είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Δείτε την αντιπαράθεση των δύο πολιτικών στο βίντεο που ακολουθεί.

Video: 

Κωνσταντινόπουλος προς Φωτίου: Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ


9 Σχόλια

Το θράσος και το ψέμα αλλά και ο εξυπνακισμός είναι χαρακρηριστικό τωμ πολιτικών νάνων και των ανέντιμων πολιτικών τύπου παιδιών του δωλήνα και των ρουμάνικων πανεπιστημίων και της εκμετάλευσης του κρατικού χρήματος για πολιτική καριέρα. Θα πας εκεί που σου αξίζει πολιτευτάκο της δεκάρας και του δήθεν!!!

@ 23:50.πρόσεξε το στριγκακι σου.!!!Μπορει να τραυματιστείς.Βαγγέλης...Με'ι'μαρ..και η βρόχα έπεφτε......ναούμ.!!

ΑΙΣΧΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, "ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ....." !! ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4% ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ

"δεν διαπραγματευτήκατε. Πίνατε καφέ στο Χίλτον μαζί με τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο...". Αλήθεια εσείς κύριε Οδυσσέα του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που πίνατε τον καφέ σας τότε στη διαπραγματευση του Σαμαρο-Βενιζέλου??? Στου Ζοναρς?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.