Κωνσταντινόπουλος: Οδοστρωτήρας του παλιού ο κ. Τσίπρας...

Κωνσταντινόπουλος: Οδοστρωτήρας του παλιού ο κ. Τσίπρας...

Οκτώβριος 12, 2015 - 13:17
3 σχόλια

Με μια ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε σκωπτικά την εκλογή στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Αντώνη Κοτσακά, με 59 ψήφους, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Ο βουλευτής Αρκαδίας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ο κ. Κοτσακάς ήταν στενός πολιτικός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ύστερα μάλιστα από πρόταση του ίδιου του κ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδέψαμε με το παλιό! Στις 11 Οκτωβρίου μετά από πρόταση του κ. Τσίπρα εξελέγη στην Πολιτική Γραμματεία (δεύτερος σε σταυρούς) ο κ. Κοτσακάς Αντώνης, στενός πολιτικός συνεργάτης του Άκη. Οδοστρωτήρας του παλιού ο κ. Τσίπρας...».


3 Σχόλια

Κύριε Οδυσσέα, καμάρι της Αρκαδικής γης, Το ότι ο κύριος Κοτσακάς ήταν συνεργάτης του κ. Τσοχαντζόπουλου, δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος ήταν κλέφτης σαν τον Άκη. Οπότε αντί να γράφετε βλακείες στον προσωπικό σας λογαριασμό, που παρακολουθείτε μόνο εσείς και οι συνεργάτες σας και που φροντίζουν να διαγράφουν σχόλια που δεν σας αρέσουν, φροντίστε να κάνετε αντιπολίτευση σωστή και επιτέλους ζητήστε μια απλή συγγνώμη στον Ελληνικό Λαό που ορθώς σας έστειλε στο 4%. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τον κάθενα σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.