Κωνσταντινόπουλος: Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με τους υμνητές του Χίτλερ

Κωνσταντινόπουλος: Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με τους υμνητές του Χίτλερ

Ιούνιος 15, 2018 - 11:55
2 σχόλια

«Όταν δυσκολεύονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναλαμβάνει η ΧΑ»

Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλάγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη σημερινή συγκέντρωση περίπου 300 οπαδών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το «ξεπούλημα» της Μακεδονίας, όπως λένε.

Ο κ. Κωνστανινόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι κάθε φορά που τα βρίσκει «σκούρα», η ΧΑ αναλαμβάνει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με επεισόδια εντός και εκτός Βουλής, ενώ υπενθυμίζει ότι η δίκη της ΧΑ δεν δείχνει να τελειώνει:

Η συγκέντρωση των οπαδών των νεοναζί τώρα έξω απο τη Βουλή. Για να μην μπερδεύουμε τους Έλληνες με τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ! Τα 280 άτομα με τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες! Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με τους υμνητές του Χίτλερ.

Κάθε φορά που έχει μια δυσκολία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΧΑ αναλαμβάνει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με διάφορα επεισόδια εντός κ εκτός Βουλής!!
Όσο για την δίκη δεν βλέπω να τελειώνει!

 


2 Σχόλια

Επίσης ο πατριωτισμός δεν έχει καμία σχέση με τους Μινέικο κ τον πράκτορα της cia

Απορώ γιατί ομιλούν για νεοναζί οι υποστηρικτές της δωτής φιλοατλαντικής/νεοναζιστικής ουκρανικής κυβέρνησης; Θυμάστε τις επισκέψεις Βενιζέλου στην Ουκρανία ή της ξεχάσαμε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.