Κωνσταντινόπουλος: Ο κ.Τσίπρας Δούρειος Ίππος του λόμπι της δραχμής

Κωνσταντινόπουλος: Ο κ.Τσίπρας Δούρειος Ίππος του λόμπι της δραχμής

Ιούνιος 30, 2015 - 17:59
2 σχόλια

Σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Αθήνα σήμερα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 984» (Νόνη Καραγιάννη), ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως «από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώθηκε χθες ότι ο Πρωθυπουργός θα ψηφίσει ΟΧΙ. Άρα νομίζω πως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Πάντως, οι αλληλοαντικρουόμενες δηλώσεις, διαρροές και υπονοούμενα από τη μία για το ΟΧΙ και από την άλλη για ανάληψη πρωτοβουλιών, μας έχουν πείσει για ένα πράγμα: Είναι επαγγελματίες ψεύτες, αποδεδειγμένα πια».
Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο Πύρρος Δήμας για τη δήλωσή του, ο κ.Κωνσταντινόπουλος, την χαρακτήρισε «ντροπή για τη Δημοκρατία. Πρόκειται για μία συντονισμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, που θα πρέπει να κάνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ντρέπονται ως “πρώτη φορά φασίστες”. Επειδή όμως δεν είναι όλοι ίδιοι στο ΣΥΡΙΖΑ, καλώ τους πραγματικούς αριστερούς να διαχωρίσουν τη θέση τους από τέτοια φαινόμενα που μας βάζουν σε έναν πολύ μεγάλο διχασμό που επέλεξε το κόμμα τους.»

Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του κ.Τσίπρα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «ο Πρωθυπουργός εκμεταλλεύεται τη δημοφιλία του για να υποκλέψει την ψήφο των πολιτών και να γίνει ο Δούρειος Ίππος του λόμπι της δραχμής. Επί πέντε μήνες, οι κινήσεις του ίδιου και της στενής ομάδας του υλοποιούν ένα οργανωμένο σχέδιο, ανταλλάσσοντας ρόλους με τον κ.Λαφαζάνη. Γι’αυτό και δεν βάζει το πραγματικό ερώτημα.»

Σχολιάζοντας πληροφορίες για εξέλιξη με πιθανή διέξοδο, ο κ.Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την ευχή αυτή να υπάρξει «έστω και στο παρά πέντε, και να μην παίζει η Κυβέρνηση πάλι παιχνίδια που θα δυσκολέψουν κι άλλο τη θέση της χώρας. Ας μην ξεχνούμε πως στις 6 το απόγευμα πρέπει να πληρωθεί η δόση του ΔΝΤ, και από απόψε τη νύχτα, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός προγράμματος.»

Τέλος, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Γιούνκερ, Ρέντσι και Ολλάντ, ο κ.Κωνσταντινόπουλος ανέφερε πως «θέτουν με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό το πραγματικό δίλημμα: δραχμή ή ευρώ. Δυστυχώς όμως ο κ.Τσίπρας και οι φίλοι του, τους μεταχειρίζονται σήμερα ως “κακούς” και “εχθρούς”, επιχειρώντας με συναισθηματισμούς να βοηθήσουν το “όχι”. Δεν διευκρινίζει βέβαια ο κ.Τσίπρας, αν τη Δευτέρα θα εφαρμόσει τελικά τα σκληρά μέτρα των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ φόρων, σε περίπτωση που επικρατήσει το “όχι”.»

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Αρκαδίας – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.