Κωνσταντινόπουλος: Ο κ. Κουρουμπλής μας προκαλεί με τις δηλώσεις του

Κωνσταντινόπουλος: Ο κ. Κουρουμπλής μας προκαλεί με τις δηλώσεις του

Αύγουστος 25, 2015 - 16:53
12 σχόλια

Με σχόλιο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θέλησε να θυμήσει στον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να ντρέπεται.

Αναλύτικά έγραψε:

"Ο κ Κουρουμπλής μας προκαλεί με τις δηλώσεις του ... Απλά να θυμίσω οτι το 11 δεν ψήφισε 2δις μέτρα και επικαλέστηκε ένα γράμμα που του έστειλε η κόρη του για να μην ψηφίσει! Ψήφισε όμως με ευκολία 14 δις μέτρα ως Υπουργός! Απλά ντροπή !"

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

ΣΟΒΑΡΆ ΣΧΟΛΙΑ , ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΚΟΥΤΑΛΑ, ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ 53.000 ΨΗΦΩΝ (ΦΩΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ)? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 23ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?

@ Παπάγιωργας - Εάν έχεις εναλλακτική των μνημονίων να την ακούσουμαι... Μέχρι τότε τουμπεκί... Όσον αφορά τα περί κυνηγητού την 23η... Εννοείς το κυνηγητό από τις ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΕΣ τραμπουκο-αγέλες; Από τους φραπεδόμαγκες; Ατράνταχτο επιχείρημα.. Ξύπνα ... Η πολύπλευρη κρίση της χώρας έφερε τα μνημόνια και όχι το αντίστροφο.

@ Observer (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 25/08/2015 - 20:36.H Xώρα οδηγήθηκε εκεί που λές<<Πολύπλευρη κρίση>> απο τα πολιτικά σκουπίδια ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ .41 χρόνια ρεμούλα,διαφθορά,πελατειακό κράτος .Δεν πιστεύω να προτείνεις το γιουσουφάκι του μπόμπολα(Θεοδωράκη) ;;;;Μάπα το καρπούζι,ο σωτήρας αλέξης........................................ .Α'ι'στάιν << @ Ο >> περιμένω πρότασή σου για κόμμα, να ψηφίσω.Λεβέντη;;;

18:40 "Ωραία" τα λέτε, αλλά είστε εντελώς εκτός θέματος. Κι αυτό γιατί ο Κωσταντινόπουλος δεν τα γύρισε ποτέ αν θυμάμαι καλά.

@δημήτρης φοβάσαι μη σου φάνε καμία ψήφο Συριζάκι? Ας πρόσεχαν οι ηλίθιοι-υποκριτές πώς τα έκαναν, για να μη φτάναμε σε αυτό το σημείο. Τώρα λούσου τα χρυσαύγουλα και περαστικά!

@ 21:36. - μη ξεχνάς ότι 41 χρόνια το πεζοδρόμιο και οι συνδικαλιστές επιβάλανε τις πολιτικές..

@- 22:41. Observer γιατί κρύβεσαι,νοσταλγός των σκουπιδιών είσαι;;Δεν είχαμε κυβέρνηση τότε;;Είσαι κενός !!!Είσαι ίδιος με δαύτους!!!Παρε θέση ξεκάθαρη και αιτιολογημένη,διαφορετικά : Άει π...........

ολοι σας μας προκαλειτε θυμο και ολα αυτα γιατι κατσατε σε ωραιες βουλευτικες καρεκλιτσες με παχουλους μισθους και ψηφισατε και θα συνεχιζετε να ψηφιζετε την καταστροφη της χωρας και την ανεχεια των πολιτων. αν εχετε φιλοτιμο κρυφτητε να μην σας βλεπουμε ουτε να σας ακουμε μας προκαλειτε εμετο! "ΚΥΡΙΟΙ"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.