Κωνσταντινόπουλος: Ο Γ. Σακελλαρίδης συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια

Κωνσταντινόπουλος: Ο Γ. Σακελλαρίδης συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια

Φεβρουάριος 02, 2016 - 11:53
0 σχόλια

Ο βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠαΣοΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υπερασπιζόμενος τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έπεσε θύμα συντονισμένης επίθεσης από μερίδα του Τύπου, τα οποία σε δημοσιεύματά τους τον παρουσίαζαν παντρεμένο -και όχι νυμφευμένο- με γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας στην Ελλάδα.

«Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Θυμάμαι τα ξημερώματα σε μια από τις ολονύκτιες συνεδριάσεις του Αυγούστου είχαμε βγει στο προαύλιο της Βουλής προς την πλευρά του Συντάγματος. Έβγαλε να στρίψει ένα τσιγάρο και από τις λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε, καταλάβαινες οτι ο χρόνος στην πολιτική για αυτόν ήταν ελάχιστος!

Συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια στο κόμμα του και παρέδωσε την έδρα του... Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας!

Δεν έχει σχέση με πολιτικές! Ο διασυρμός του Σακελλαρίδη από τον κίτρινο Τύπο (έντυπο και κυρίως ηλεκτρονικό) μάς αφορά όλους...
Ας μην αναπαράγουμε τον κίτρινο Τύπο μέσα από τα social media...
Καλημέρα!».

Αυτά έγραψε ο βουλευτής Αρκαδίας στον προσωπικό του λογαριασμό την Τ΄ριτη 2 Φεβρουαρίου, προτρέποντας να μην γίνεται αναπαραγωγή κίτρινων δημοσιευμάτων στα κοινωνικά δίκτυα και επισημαίνοντας ότι ο πρώην βουλευτής δέχτηκε βρώμικο πόλεμο, που δεν συνάδει με τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα μας. Σημειωτέον ότι ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε στα δημοσιεύματα τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.