Κωνσταντινόπουλος: Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν! 

Κωνσταντινόπουλος: Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν! 

Αύγουστος 30, 2018 - 16:09
2 σχόλια

Συνέντευξη στο «Καλοκαίρι μαζί στις 7»:

«Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν! Με την επιλογή προσώπων όπως η κα Ξενογιαννακοπούλου, συνκυβερνά με αυτούς που όπως έλεγε κατέστρεψαν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια.»

«Για την κα Παπακώστα αρκούν τα λεγόμενα των στελεχών του ΣYΡΙΖΑ που την χαρακτήριζαν ως “Ζαρούλια της ΝΔ”.»

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1» (Μπάγια Αντωνοπούλου, Νίκος Ρογκάκος):
Για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης:
-Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει καλύτερα απ εμάς. Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση δείχνει αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν.

-Η κα Ξενογιαννακοπούλου για παράδειγμα από τα εικοσιένα της χρόνια εργάζεται στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενικός γραμματέας του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και Υπουργός Υγείας. Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει Υπουργό. Αυτό λοιπόν είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η Κυβέρνηση, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.

-Για την κα Παπακώστα, η ΝΔ δεν το σχολίασε γιατί ένα μεγάλο μέρος των Καραμανλικών στηρίζει ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ , έχω όμως να δηλώσω ότι το left είχε χαρακτηρίσει την κα Παπακώστα ως «Ζαρούλια της ΝΔ».

Αυτά τα δύο πρόσωπα κατά την άποψή μου σηματοδοτούν ότι το μόνο που ενδιαφέρει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξουσία και πως μπορεί να την κρατήσει.

Για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς:
-Φέτος, όπως και πέρυσι, χιλιάδες παιδιά θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών. Το 2014-2015 δεν έμεινε ούτε ένα παιδί εκτός.

Για τη φορολόγηση του διαδικτυακού τζόγου:
- Έχουμε ζητήσει ως Δημοκρατική Συμπαράταξη να φορολογηθεί ο διαδικτυακός τζόγος, ώστε το κράτος να κερδίσει από αυτό 300.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Δελτίο τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.