Κωνσταντινόπουλος: Μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Κίνημα Αλλαγής η αποχώρηση του Ποταμιού

Κωνσταντινόπουλος: Μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Κίνημα Αλλαγής η αποχώρηση του Ποταμιού

Ιούλιος 02, 2018 - 13:25
3 σχόλια

Σχόλιο του βουλευτή Αρκαδίας στο Acadia Portal

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. Φαίνεται ότι οι προσδοκίες όλων όσοι ευαγγελίζονταν έναν μεγάλο, κοινό χώρο για όλα τα κόμματα του κεντρώου χώρου διαψεύστηκαν, μετά την αποχώρηση του Ποταμιού, ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής του, Σταύρου Θειοδωράκη, με αφορμή το χάσμα ανάμεσα στο κόμμα του και στη Φώφη Γεννηματά, αλλά και των πολλών στελεχών που ιδεολογικά εκείνη εκπροσωπεί και που πανήκουν στο ΠαΣοΚ, σε σχέση με το Σκοπιανό.

Βέβαια, όταν μια σχέση είναι γερή και δεν επιβάλλεται από τις συγκυρίες, ίσως και τόσο βαθιές ιδεολογικές διαφορές αμβλύνονται.

Στην περίπτωση του ΠαΣοΚ και του Ποταμιού, κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν. Η «απεμπλοκή», όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν η μόνη επιλογή των στελεχών του κόμματος. Ενός κόμματος που σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα προχωρήσει με τη Νέα Δημοκρατία. Πάντως έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

(Επάνω σε αυτό, έχουμε να πούμε ότι η ιστορία, η πολύ πρόσφατη ιστορία μας, έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερα τα κόμματα να προσέχουν τι λένε, διότι ανάγκα και θεοί πείθονται, όχι τώρα ένας Θεοδωράκης και ένας Τσίπρας...)

Ζητήσαμε, λοιπόν, ένα σχόλιο από τον βουλευτή Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο σε σχέση με το κατά πόσον είναι καλό ή κακό το γεγονός της «απεμπλοκής» του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής:

Μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Κίνημα η αποχώρηση του Ποταμιού. Πρέπει, όμως, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να μετρούν ξεχωριστά, πια, τα ποσοστά των δύο κομμάτων.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε κάνει το εξής σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις μόλις πριν από δύο ημέρες, στην οποία μάς είπε ότι εμμένει:

Λεφτά υπάρχουν για δημοσκοπήσεις!

Πόσο αξιόπιστες μπορεί να είναι δημοσκοπήσεις που έχουν απόκλιση 10% στο ίδιο χρονικό διάστημα! Το 2012 είναι εδώ & κάποιοι προσπαθούν να το αλλάξουν μέσω δημοσκοπήσεων,δεν γίνεται,όπως δεν έγινε & το 2012!Βέβαια αυτή η περίοδος είναι η χαρά των δημοσκόπων! Η κάθε δημοσκόπηση που βγαίνει αυτό το διάστημα πληρώνεται ακριβά!!!
Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής είναι στο 10% στη μέτρηση της Metron analysis.
Οποιος διαβάσει προσεκτικά τα μη δημοσιευμένα στοιχεία θα καταλάβει ότι έρχονται εκπλήξεις...


3 Σχόλια

Εχουν καταργηθεί τα περί κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς κλπ, σήμερα στο πολιτικό σκηνικό έχουμε μνημονιακούς και μη μνημονιακούς.

Να δεις τι καλο θα κανει στο πασοκ εσυ ο βενιζελος ο λοβερδος ο μανιατης ακολουθησετε τον σαμαρα με το μητσοτακη και τον αδωνη...αντε λοιπον ξουτ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.