Κωνσταντινόπουλος: Μια ιστορία ΣΥΡΙΖΑ που αξίζει να ακούσετε…

Κωνσταντινόπουλος: Μια ιστορία ΣΥΡΙΖΑ που αξίζει να ακούσετε…

Νοέμβριος 23, 2017 - 09:29
2 σχόλια

Σχόλιο του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

"Μια ιστορία ΣΥΡΙΖΑ που αξίζει να ακούσετε…

Η διοίκηση της ΕΡΤ κατόπιν εντολής «απέλυσε» την ομάδα της αθλητικής Κυριακής που είχε 15% τηλεθέαση! Μάλιστα δε βρήκε ικανό ούτε έναν από τους 90 υπάρχοντες αθλητικούς συντάκτες και χρειάστηκε να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη.

Η ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε για υπεύθυνο τμήματος έναν εξωτερικό συνεργάτη (θα μάθουμε σύντομα πόσο κόστισε) ο οποίος ύστερα διόρισε τον εαυτό του ως έναν από τους τρεις παρουσιαστές της αθλητικής Κυριακής! Σημειώνω ότι η ΕΡΤ έχει 90 αθλητικούς συντάκτες από τους οποίους η διοίκηση δεν βρήκε ούτε έναν αξιόλογο να τον ορίσει ως υπεύθυνο.

Η διοίκηση ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε παράλληλα την ΕΡΤ από τις μετρήσεις, ώστε να έχει ήσυχο το κεφάλι της. Προφανώς δεν την ενδιέφερε η τηλεθέαση του 15% της αθλητικής Κυριακής ή τα διαφημιστικά έσοδα κ.λπ.

Κάποτε η Κα Δούρου έλεγε ότι οι Συριζαίοι (οι ψευτοαριστεροί) μαζεύουν διαφορετικά τα σκουπίδια κι απ’ ότι φαίνεται θα λένε και διαφορετικά τις ειδήσεις… ειδικά χωρίς τις μετρήσεις πάνω από το κεφάλι τους!
Θα καταθέσω ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό για το εάν έγινε αξιολόγηση των 90 αθλητικών συντακτών, μιας που δεν βρέθηκε ούτε ένας ικανός καθώς και για το ποσό που μας κοστίζει η νέα πρόσληψη του ΣΥΡΙΖΑ."
 


2 Σχόλια

Ο Σύριζα χτίζει κομματικό κράτος από την πρώτη ημέρα. Αυτό που έκαναν και οι προηγούμενοι. Άλλωστε γιατί να διαφέρει; Με παλαιο-κομματικά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ κυβερνάει. Βολεύει συνέχεια όσους μπορεί και όποτε μπορεί, θα δώσει τα επιδόματα-ελεημοσύνη και θα πάει σε εκλογές μέχρι τον Σεπτέμβριο, προτού κοπούν οι συντάξεις τον Ιανουάριο του 2019. Τέτοιοι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες είναι.

Οι πραγματικοί απολυμένοι παύουν και να πληρώνονται. Εδώ ο κόουτς αλλάζει παίχτες αλλά ο μισθός πέφτει για όλους, διότι ο Σαμαράς έκανε ένα λάθος. Την ΕΡΤ την έκλεισε, δεν τη γκρέμισε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.