Κωνσταντινόπουλος: «Μαύρο» στα κόμματα ρίχνει ο ANT1

Κωνσταντινόπουλος: «Μαύρο» στα κόμματα ρίχνει ο ANT1

Οκτώβριος 12, 2016 - 19:24
2 σχόλια

Σχόλιο στα social media του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ):

«"Μαύρο" έριξε και σήμερα ο ΑNT1, παίζοντας το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, με τον αποκλεισμό της Δημοκρατική Συμπαράταξης, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων από τα πάνελ του. Τελικά, Κυβέρνηση, ΝΔ και μερικοί καναλάρχες βολεύονται χωρίς το ΕΣΡ! Όταν η διοίκηση του ΑNT1 μιλούσε τάχα για "πλουραλισμό απόψεων", αυτό εννοούσε; Από τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν περίμενα, φυσικά, κάποια αντίδραση. Δυστυχώς όμως και η ΝΔ αντιδρά μόνο στο «μαύρο» των καναλιών και όχι στο «μαύρο» των κομμάτων, αδιαφορώντας για την έλλειψη πολυφωνίας, όταν νομίζει πως δεν θίγεται η ίδια! Όλα τα κόμματα πρέπει να αντιδράσουν. Είναι θέμα δημοκρατίας.»


2 Σχόλια

Κύριε Βουλευτά με το συμπάθιο αλλά να πάτε στα κανάλια να πείτε τι? οτι κάνατε κωλοτούμπα και το "παίζετε" τώρα αντιμνημονιακός?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.