Κωνσταντινόπουλος: Καλοδεχούμενη η εξεταστική για το Μνημόνιο

Κωνσταντινόπουλος: Καλοδεχούμενη η εξεταστική για το Μνημόνιο

Μάρτιος 31, 2015 - 17:44
2 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για εξεταστική για το Μνημόνιο.

Αναλυτικά έγραψε:

«Η εξεταστική για το μνημόνιο ειναι καλοδεχούμενη,ο ΣΥΡΙΖΑ να μη ξεχάσει να συμπεριλάβει και την περίοδο Καραμανλή που μας οδήγησε στη κρίση!Η εξεταστική να αφορά και το τρίτο μνημόνιο που θα υπογράψει σύντομα ο κ Τσίπρας! Δυστυχώς η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες της και την αποτυχία της μέσω επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων!».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Aυτά να τα βλέπουν οι << δικαστες >> που έβγαλαν λάδι τον παπακωνσταντίνου....... Πηρε αέρα απο αυτό ο οδυσσέας.......το παίζει και νταής......................Στη Συνείδηση του Λαού είσαι ένα σίχαμα,γιουσουφάκι της μέρκελ.

Και δυστυχώς ο πρόεδρος του Πασοκ κ. Βενιζέλος και ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Κωνσταντινόπουλος με την τακτική της κινδυνολογίας που ακολουθούν δεν βλέπουν ότι οδηγούν το Πασοκ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εκτός Βουλής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.