Κωνσταντινόπουλος: Η Βαλαβάνη έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

Κωνσταντινόπουλος: Η Βαλαβάνη έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

Φεβρουάριος 17, 2015 - 13:10
12 σχόλια

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κάλεσε τη Nάντια Βαλαβάνη να διαψεύσει ότι μετέφερε τα χρήματά της στο εξωτερικό, ή «αλλιώς να παραιτηθεί».

Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι όταν η κ. Βαλαβάνη είχε ερωτηθεί για αυτό, είχε απαντήσει πως πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ξενοδοχείου. Ομως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέμεινε: «Είναι ανήθικο αν αυτό έχει συμβεί από οποιοδήποτε πολιτικό από οποιοδήποτε κόμμα».

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι το «πουλέν του λόμπι της δραχμής» και ότι «σπρώχνει την κυβέρνηση σε ρήξη με αυτόν τον ψεύτικο πατριωτισμό».

Πηγή:  iefimerida.gr 

«Ο κ. Καμμένος είναι το “πουλέν του λόμπι της δραχμής” που ωθεί την Κυβέρνηση σε ρήξη και μονομερείς ενέργειες μέσα από έναν ψεύτικο και υποκριτικό πατριωτισμό. Δεν αξίζει στην Αριστερά να γίνει συνήγορός του»

«Τα στελέχη και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν πίσω τα λεφτά που έστειλαν στο εξωτερικό, γιατί αυτό είναι ανήθικο. Η κα Βαλαβάνη να διαψεύσει ότι έστειλε μεγάλα εμβάσματα στο Ην. Βασίλειο το 2011, την ώρα της κρίσης, ή να πάρει μέτρα η Κυβέρνηση»

 

Σε συνέντευξή του σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε η Κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τον πολιτικό κόσμο σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και τις θέσεις της. «Αυτή τη στιγμή ξέρουμε τι λέει ο κ.Ντάιζελμπλουμ, ο κ.Σόιμπλε, αλλά δεν γνωρίζουμε τι λέει η Ελληνική Κυβέρνηση. Ο πολιτικός κόσμος και οι πολίτες έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή στην Κυβέρνηση να κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά οφείλει να ενημερώσει. Επικοινωνιακά τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής – θα γράψει νέο βιβλίο επικοινωνίας – αλλά χρέος της είναι να ενημερώνει και τον πολιτικό κόσμο.».

Επιπλέον, ο κ. Κωνσταντινόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στις εθνικιστικές, όπως τις χαρακτήρισε δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένου, χαρακτηρίζοντάς τον «πουλέν του λόμπι της δραχμής». Ο κ. Καμμένος «ωθεί την Κυβέρνηση σε ρήξη με τους εταίρους και μονομερείς ενέργειες μέσα από έναν ψεύτικο και υποκριτικό πατριωτισμό». Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «δεν αξίζει στην Αριστερά να γίνει συνήγορος του κ. Καμμένου, αν όμως επέλεξε να συνεργαστεί με ένα νεοσυντηρητικό κόμμα ως άλλοθι για να εφαρμόσει δεξιές πολιτικές, πέτυχε διάνα».

Αναφερόμενος στη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, ο κ. Κωνσταντινόπουλος διευκρίνισε πως, σύμφωνα με την ΕΚΤ, ο μηχανισμός ELA δεν υφίσταται για να παίρνουν οι τράπεζες χρήματα και να τα δανείζουν στο δημόσιο. «Όμως στην Ελλάδα δεν πρέπει να συμβεί ό,τι και στην Κύπρο. Και πρέπει να σταματήσει η υποκρισία πατριωτισμού που υπάρχει. Να ελεγχθούν όλοι οι πολιτικοί για τις κινήσεις που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Τα στελέχη και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν πίσω τα λεφτά που έστειλαν στο εξωτερικό. Η κα Βαλαβάνη λέει τώρα πως πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. Εμείς τους πληρώναμε πάντα. Όμως για την ίδια, ακούγεται στη Βουλή έντονα η φημολογία πως το 2011 έστειλε μεγάλα εμβάσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ώρα της μεγάλης κρίσης. Είτε πρέπει να το διαψεύσει αυτό η κα Βαλαβάνη, είτε πρέπει να πάρει μέτρα η Κυβέρνηση. Είναι ανήθικο για οποιονδήποτε πολιτικό να βγάζει τέτοιες ώρες τα χρήματά του στο εξωτερικό. Η υποκρισία του πατριωτισμού να τελειώνει, όπως και το ότι απαγορεύεται να ασκείται κριτική σε οποιοδήποτε μέλος της Κυβέρνησης.».

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Και λοιπόν? Κόψτε τη λάσπη ρε και κοιτάξτε το καλό της πατρίδας. Αν το μόνο που έχετε να προσάψετε στη νέα κυβέρνηση είναι έμβασμα στο εξωτερικό είστε για κλάματα. Αυτό που θέλω να μου πεις είναι αν αυτά τα χρήματα είναι νόμιμα ή μαύρα. Εδώ σε θέλω κύριε βο(υ)λευτά, που θάψατε τις λίστες Λαγκαρτ και Λιχτενσταϊν διότι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα εμβάσματα οι ημετέροι σας. Για πες μας τα πραγματικά αποτελέσματα των ελέγχων σας στις συγκεκριμένες λίστες. Για πες μας γιατί οι ομόσταυλοί σου Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου δεν διώθχησαν ποινικά έως σήμερα, για τις αποδεδειγμένες ατασθαλίες με το CD Λαγκαρτ. Κάτι σημαντικό να μας πεις, αλλιώς μη λες τιποτα. Αφήστε τον κόσμο να σας ξεχάσει, για το καλό σας.

ΕΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ?

"Συνάδελφε" Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλε, είσαι ανήθικος. Βλέπεις τα πράγματα με χουλιγκάνικη νοοτροπία και παίζεις με την κοινωνία. Όταν σε συνάντησα πολλά χρόνια πριν και ανταλλάξαμε χειραψία τουλάχιστον έδειχνες σεμνός. Ήταν όμως πριν βγεις βουλευτής, πριν σε επηρεάσει η παρέα του Βενιζέλου, πριν αποκτήσεις αξιώματα (που κάποιοι ψηφοφόροι σου επέτρεψαν να αποκτήσεις, δεν ήξεραν, τώρα ξέρουν και φασκελώνουν τον εαυτό τους). Τι προσφέρεις στην κοινωνία; Ζημιά κάνεις στη δημόσια ζωή παρά κάτι καλό. Θα ξαναγυρίζεις στους δρόμους της πόλης να χαιρετάς τα πλήθη; Ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι όπως κάνουν όλοι οι μνημονιακοί;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ`ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ,ΜΕ ΜΕΓΑ *** ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ.....ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ***!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ,ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ...... *** !!!ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

Ξεκολλήστε ρε παιδιά το πλήκτρο των κεφαλαίων!!! Θυμίζετε την Αρκάδα

Και ο γνωστός γιατρός της πόλης μας που είχε κατέβει για *** ήταν στο cd με αυτούς που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό. Δεν είδαμε όμως να γίνει τίποτα....

Αφιερωμένο στους εγχώριους υποτακτικους της Μέρκελ,που έστησαν την φάκα στον Τσίπρα.Aντι να κρύβονται για την κατάντια της χώρας εδω που την έφεραν ,βγαζουν και γλώσσα οι @λήτες....Τα Δανεικά για το κωλόσπιτο της μιμής τα έδωσε ο κάρολος Παπούλιας. https://www.youtube.com/watch?v=XWrXhXTsnl8

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.