Κωνσταντινόπουλος: Η Κωνσταντοπούλου είναι επικίνδυνη, φανατική και εξουσιομανής

Κωνσταντινόπουλος: Η Κωνσταντοπούλου είναι επικίνδυνη, φανατική και εξουσιομανής

Ιούνιος 23, 2015 - 13:42
2 σχόλια

Στην πρωινή (εκπομπή «Άπλετο φως» του Ηλία Κανέλλη στον «Αθήνα 984»  παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ανέφερε τα εξής:

«Μετά από πέντε μήνες “σκληρής διαπραγμάτευσης”, έσκασε η φούσκα των ψεμάτων του κ.Τσίπρα. Σήμερα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή, πιθανότατα με ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, μέτρα περισσότερα από 8,5 δισ. ευρώ, των οποίων κανείς δεν ξέρει ακόμη το ακριβές περιεχόμενο»

«Δεν έμαθαν τίποτε από τα λάθη του παρελθόντος, και γι’αυτό ετοιμάζονται να χτυπήσουν την παραγωγική οικονομία. Εμείς, από τη θέση της αντιπολίτευσης, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε ώστε να δοθεί άλλη κατεύθυνση στα μέτρα και να μη χτυπήσει η Κυβέρνηση αυτούς που παράγουν πλούτο και δημιουργούν θέσεις εργασίας.»

«Ήρθε η ώρα να αναλάβουν το πολιτικό κόστος. Χάσαμε πέντε χρόνια από τα Ζάππεια στις Θεσσαλονίκες. Εντός επτά ημερών, η Κυβέρνηση πρέπει να ενημερώσει το λαό και τη Βουλή, και να φέρει προς ψήφιση μέτρα 7,5 φορές βαρύτερα από αυτά που προέβλεπε το mail Χαρδούβελη.  Σε αυτή τη συγκυρία, θα ήταν εξαιρετικό αν μπορούσε να συγκροτηθεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνεργασίας, η οποία θα βοηθούσε τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, ξεπερνώντας τους διχασμούς. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται, και φοβάμαι πολύ το ενδεχόμενο των εκλογών, που θα ήταν ό,τι χειρότερο τώρα»

«Η κα Κωνσταντοπούλου είναι επικίνδυνη, φανατική και εξουσιομανής. Ξεπερνά κάθε όριο αρμοδιοτήτων. Ο κ.Τσίπρας την ανέδειξε, αυτός έχει και την ευθύνη. Αναρωτιέμαι αν, δεδομένης της παράτασης του μνημονίου, θα απειλήσει να προσαγάγει και αυτόν βιαίως στη Βουλή μετά από την υπογραφή της συμφωνίας.»

«Οι φιλοευρωπαϊκές διαδηλώσεις των πολιτών και η δράση «Μένουμε Ευρώπη» στις οποίες συμμετείχα και ο ίδιος, αποτελούν μία εξαιρετική συνάντηση ανθρώπων, που δίνει κίνητρο και ώθηση στα πολιτικά κόμματα να αναζητήσουν, μέσα από αυτή τη διαδικασία, πώς θα δοθούν λύσεις στα αδιέξοδα της χώρας».

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Αρκαδίας – ΠΑ.ΣΟ.Κ.


2 Σχόλια

Eσύ τι είσαι;;;;Δεν έβαλες για αρχηδηγός.Πάρε ένα δύο αλκα σεντζερ και θα σου περάσει η βαρυστομαχιά..............

Δεν βρέχει σε φτύνουν. Καλά είπε ο άλλος, θα σου περάσει με την κατάλληλη συνταγή..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.