Κωνσταντινόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Υβριστές και προσκυνητές του Ανδρέα ταυτόχρονα

Κωνσταντινόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Υβριστές και προσκυνητές του Ανδρέα ταυτόχρονα

Ιούνιος 23, 2016 - 16:26
1 σχόλια

Λάβρος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα υπήρξε την Πέμπτη 23 Ιουνίου ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠαΣοΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με μια ανάρτησή του στην πρποσωπική του σελίδα στο Facebook.

Με αφορμή τα είκοσι χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, διοργανώθηκε στη Βουλή των Ελλήνων μια έκθεση-αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου από την οποία δεν έλειψε κανείς, ούτε ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το «παρών» στην έκθεση είναι υβριστές και προσκυνητές ταυτόχρονα, καθώς πήγαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου την ίδια στιγμή που κατηγορούν το ΠαΣοΚ ότι κατέστρεψε τη χώρα.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: 

Υβριστές και «προσκυνητές» ταυτόχρονα...

Πριν από λίγο στη Βουλή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης - αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκει βρέθηκαν ο κ. Τσίπρας και αρκετοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Είναι οι ίδιοι που σε κάθε ομιλία τους αναφέρονται σε αυτούς που «κατέστρεψαν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια!». Υβριστές και προσκυνητές ταυτόχρονα! «Μνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί» ταυτόχρονα! «Αριστεροί» και «δεξιοί» ταυτόχρονα! Πάνε με όλα και με όλους, αρκεί να διατηρηθούν στην εξουσία!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.