Κωνσταντινόπουλος για κανάλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αγκαλιάσει παλιά και νέα διαπλοκή

Κωνσταντινόπουλος για κανάλια: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αγκαλιάσει παλιά και νέα διαπλοκή

Σεπτέμβριος 01, 2016 - 11:47
3 σχόλια

Η πολιτική απατεωνιά έχει το ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην εκπομπή «Σκάι Τώρα» της Άννας Μπουσδούκου βρέθηκε το δραματικό για το κανάλι -αλλά και για τα υπόλοιπα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια- πρωί της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε μια συζήτηση με τους κκ. Αμανατίδη και Χαρακόπουλο για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ενώ επεφύλαξε βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο για τους κυβερνητικούς χειρισμούς όσο και για τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης.

«Η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό. Στα τέλη Ιουνίου η ύφεση ήταν στο 0,9%, Σήμερα που έχουμε αυτό το ''ριάλιτι'' (σ.σ. με τον εγκλεισμό των υποψηφίων στη ΓΓ Ενημέρωσης) κόβονται συντάξεις και μισθοί. 

Τα βοθροκάναλα τα προηγούμενα έλεγαν δεν θα τον πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ, εγώ περιμένω να έρθουν τα καινούρια κανάλια που μάλλον θα λένε να τον πληρώσουμε για να δω τι θα κάνω,

σχολίασε με σκωπτικό ύφος.

Ακόμη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εσχολίασε ως προς τη διαδικασία της απονομής τηλεοπτικών αδειών ότι τίθεται θέμα δημοκρατίας, εργασίας και νομιμότητας, σχολιάζοντας:

«Δημοκρατία είναι ότι η νέα ΕΡΤ καλέι όποιους θέλει και όποιους δεν θέλει. Η ΕΡΤ είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν είναι καν κομματική, είναι πιο σκληρή και από τον Νίκο Παππα.

»Θα έχουμε 500 ανέργους ήδη από το Mega, και από τα άλλα κανάλια που θα κλείσουν θα έχουμε 2.000 ανέργους. Δεν θα κλαίνε ούτε ο Μπόμπολας ούτε οι κολλητοί μέτοχοι.

»Τίθεται με τη διαδικασία θέμα νομιμότητας. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με κανέναν καναλάρχη. Ο Καλογρίτσας, κουμπάρος του Σπίρτζη και Καμμένου, παίρνει τις 3 από τις πέντε προκηρύξεις για τη νέα οδό Πύργου - Πάτρας. Η πολιτική απατεωνιά έχει ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος για να εισπράξει από τον κ. Αμανατίδη την απάντηση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

«Τις προσωρινές άδειες τις υπέγραψε ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Κωνσταντόπουλος. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αγκαλιάσει παλιά και νέα διαπλοκή. Ελπίζω να αγκαλιάσει και τις επενδύσεις».


3 Σχόλια

Γειά σου Οδυσσέα αδιάφθορε που ακούς "διαπλοκή" και βγάζεις καντήλες. Συνέχισε έτσι όπως ξέρεις μέχρι τώρα, με το χέρι στο Ευαγγέλιο δηλαδή, να μας διασκεδάζεις με τις δηλώσεις σου...!

Το συμπέρασμά σου είναι σωστό αλλά το πρόβλημα είναι πως τριες στους πέντε που ψήφισαν αυτά τα μπάζα πριν με την ίδια βεβαιότητα ψήφιζαν εσάς

Ρε άθλιε, γιατί 26 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης,χωρίς νόμιμες άδειες;;;;;;Άντε χάσου....ρε..... Aρχιδ-διαπλεκόμμενε........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.