Κωνσταντινόπουλος: Δεν ψηφίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο

Κωνσταντινόπουλος: Δεν ψηφίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο

Φεβρουάριος 17, 2015 - 20:14
14 σχόλια

Την αντίθεσή του στην πρόταση της κυβέρνησης Τσίπρα και την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Έγραψε:

Στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα προτείνω να μην ψήφισουμε για ΠτΔ τον άνθρωπο που απορύθμισε τη δημόσια διοίκηση κ συνέβαλε στη δημιουργία της κρίσης.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..... ΦΤΟΥΟΥΟΥ.....

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ....... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ......,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΠΙΤΙ ΄Η ΦΥΛΑΚΗ!!!

Αγαπητέ *** χεστηκαμε αν θα ψηφίσεις για πρόεδρο της δημοκρατίας , το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να βρούμε λύση για τα σκουπίδια της πόλης μας

& είχαμε μια φαγούρα ρε κοντε....για πολυ ξύσιμο....ρε άντε κρυψου πουθενά,έχεις και άποψη...

ενω εσυ λεβεντη μου και το κομμα σου δεν κανατε τιποτα για την κριση!!! ηρθε ουρανοκατεβατη δεν υπογραψες εσυ μνημονια!!!!??? αλλα δεν φταις εσυ αυτοι που σε ψηφισαν φταινε και κανεις τον καμποσο τωρα....

Μακαρι προδοτη να ελεγες τα ιδια οταν φτανανε τα Μνημονια στην Βουλη.Οι Αρκαδες θυμουνται τα λογια σου στην Βουλη.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ φωναζες με καμαρι.Και τωρα δες με τα τοσα σας ΝΑΙ που φτασαμε..Προδοτες ανθελληνες κριμα γιατι εισαι γεννημενος σε εναν τοπο ΙΕΡΟ για την Ελλαδα.Κριμα .....

Ρε συ Οδυσσέα εσείς δε ζητάγατε πριν από ένα μήνα από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τον Δήμα; Μνήμη ψαριού έχεις; Γιατί από IQ είσαι επίπεδο ραδικιού. Δεν αφήνεις την πολιτική να ασχοληθείς με την ενόργανη; Με τόσες κωλοτούμπες που κάνεις σε βλέπω για μετάλλιο.

αφού υπάρχει ακόμα κόσμος που ψηφίζει πασοκ (και νδ) ύστερα απο όλα αυτά που έχει κάνει καλά να πάθουμε

Τρί, 17/02/2015 - 21:29. Συγνώμη κύριε που δεν ψηφίσαμε άτομο της αρεσκείας σου,εσείς είχατε ψηφίσει τον κάρολο το σίχαμα που <<δάνεισε >>τον Αντρέα γιατί δεν δικαιολογείτο το χρημα- το ΠΟΘΕΝ-για το κωλόσπιτο της μιμής..άντε γ......τώρα μλκ.

Αφού δεν ντρέπεσαι να μιλάς για την κρίση και ποιος την δημιούργησε... Τι να πει κανείς...

Ο Παυλόπουλος λέει δεν αναλαμβάνει την προεδρία της Δημοκρατίας γιατί δεν τον ψήφισε το πρωτοπαλικαρο του Βενιζέλου που έγινε υπουργός από τριπλή καραμπόλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.