Κωνσταντινόπουλος: Δεν έχει πολιτική «τσίπα» ο ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντινόπουλος: Δεν έχει πολιτική «τσίπα» ο ΣΥΡΙΖΑ

Απρίλιος 18, 2016 - 18:38
10 σχόλια

Με ένα δεικτικό σχόλιο, ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος παρευρέθη στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο - Σπάρτη τη Δευτέρα 18 Απριλίου, σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος διαππίστωσε από πολύ κοντά για άλλη μία φορά ότι οι βουλευτές και ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν «πολιτική τσίπα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε:

«Σήμερα εγκαινιάστηκε το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο -Σπάρτη που ενώνει την Αρκαδία με τη Λακωνία. Μια εξαιρετική διαδρομή με ασφάλεια για τους πολίτες. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Υπουργός κ. Σπίρτζης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να "σκίζουν" την κορδέλα της διαπλοκής (όπως ακριβώς με τα μνημόνια) κατά τα λεγόμενα και τις δεσμεύσεις τους!

»Είδα από κοντά για ακόμη μια φορά ότι δεν έχουν πολιτική "τσίπα" πάνω τους!»


10 Σχόλια

Εσύ Οδυσσέα που έχεις τσίπα μπορείς να μας θυμίσεις πόσα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα έχεις ψηφήσει;

Σχεδόν όσα και ο Τσίπρας.. τόχεις ακατοίκητο ή πίνεις τίποτα πριν πιάσεις δουλειά στα πλήκτρα.

TZOXANTZOΠOYΛAKI άει σιαπέρα.......................

observer πολύ θα ήθελα ρε μεγάλε να σε συναντήσω από κοντά να σε ισιώσω λίγο γιατί γέρνεις. Κωνσταντινόπουλε γεννήσαν οι προβατίνες άιντε στο χωριό σου ρε να τις βυζάξεις

Αλήθεια από που πηγάζει η ιδέα του "ισιωτή"? από τα λεγόμενά σου το πολύ χαβαλές να είσαι.. σκαβς; σκαβς; η βαράς προπαγάνδα all day long?

Συμπέρασμα: Για έναν καμένο ΠΑΣΟΚο τα 3 μνημόνια & 1 μεσοπρόθεσμο που έχει ψηφίσει ο Οδυσσέας του, κάνουν σχεδόν το ίδιο με το 1 μνημόνιο που ψήφησε ο Τσίπρας!!! Το ότι δεν αισθάνεσαι Observer ακόμα αηδιασμένος με τις επιλογές του Οδυσσέα σου & κατ’ επέκταση τις δικές σου επιλογές αυτό το έχουμε καταλάβει, αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι στα πόσα Μνημόνια θα αηδιάσεις & εσύ με τις επιλογές σου & τους ψήφους του Οδυσσέα σου; Ε ρε πως καταντάει ο άνθρωπος όταν αναγκάζετε να γίνει εκπρόσωπος κομμάτων! Ιδιωτάκο!

Μεγάλε Οδυσσέα «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» δηλ. μην κατηγορούμε άλλους, για πράξεις που έχουμε κάνει και οι ίδιοι.

Εάν στην Ελλάδα λειτουργούσε η δικαιοσύνη σε όλα επίπεδα, το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση, όχι μόνο για τα δισεκατομμύρια που άρπαξε σε μίζες απο τον Ελληνικό λαό, αλλά και γιατί έβαλε την χώρα στα μνημόνια και το Δ.Ν.Τ ερρήμην του Ελληνικού Λαού, και έτσι θα είχαμε απαλλαγεί από τους Κωνσταν........και σία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.