Κωνσταντινόπουλος: Δεν αποκλείουμε κανέναν από τη Δημοκρατική Παράταξη

Κωνσταντινόπουλος: Δεν αποκλείουμε κανέναν από τη Δημοκρατική Παράταξη

Οκτώβριος 31, 2014 - 08:59
1 σχόλια

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε στο «ΒΗΜΑ» στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη και τον Γ. Παπανδρέου.

Συνέντευξη Οδ. Κωνσταντινόπουλου

Για τα συμβάντα στον Πανεπιστημιακό χώρο

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να απαντήσει με ομόθυμη καταδίκη για  τις συμπεριφορές  των 20-30 ανθρώπων που δημιουργούν προβλήματα στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Για την συνάντηση των στελεχών το προσεχές Σάββατο

Με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ οργανώνεται η πρώτη συνάντηση στελεχών στο πλαίσιο των διεργασιών για την συγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.

Έχει ξεκινήσει μια νέα φάση στην οποία επιδιώκεται η συγκατοίκηση όλων των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου.

Ο κοινός τόπος είναι Δημοκρατική παράταξη.

Όσοι κατείχαν θέσεις ευθύνης επί μακρόν δεν μπορούν να κατηγορούν την νεώτερη γενιά, αυτή που μπήκε στο στίβο της πολιτικής στα δύσκολα, ότι είναι λιγότερο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλους έκανε πρόσκληση προσέγγισης όλων των δυνάμεων του χώρου.

Το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει την αυτοτέλειά του, κάτι που έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό από την κεντρική πολιτική επιτροπή.

Εκτίμησε ότι αν η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην προσπάθεια από τις Ευρωεκλογές, τα εκλογικά ποσοστά θα ήταν εντελώς διαφορετικά και η παράταξη θα βρισκόταν σε εντελώς διαφορετικό σημείο.

Για την απουσία Γιώργου Παπανδρέου

Στην νέα προσπάθεια χρειάζονται όλοι, δεν αποκλείεται κανένας αλλά ούτε παρακαλείται.

Κλείνοντας την συνέντευξή του, ο Αρκάς πολιτικός επεσήμανε ότι στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες της παράταξης από το 2007 που ήταν υποψήφιος μέχρι και σήμερα._

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αγαπητέ Οδυσσέα πρόσεχε πως διατυπώνεις αυτά που λες γιατί δεν έχετε την πολυτέλεια να αποκλείσετε κανένα. Όπως λέει και ο σοφός λαος "Πέντε μα***ες μείνατε"...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.