Κωνσταντινόπουλος: Άλλο η ΠΕ Αρκαδίας, άλλο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας... (vid)

Κωνσταντινόπουλος: Άλλο η ΠΕ Αρκαδίας, άλλο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας... (vid)

Ιανουάριος 18, 2018 - 14:33
2 σχόλια

Η παρέμβαση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και η πρωτοβουλία του να καταθέσει τροπολογία μαζί με άλλους τέσσερις βουλευτές της Περιφέρειας Πελοποννήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου να συμπεριληφθεί ολόκληρος ο Νομός Αρκαδίας στο μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος όπως ολόκληρη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος, ενώ έχει αποσπάσει θετικότατα σχόλια από τους πολίτες.

Ο βουλευτής Αρκαδίας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με την ομιλία του στη Βουλή. Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Δείτε την ομιλία μου στη Βουλή για την άδικη αντιμετώπιση της Αρκαδίας από την Κυβέρνηση. Είναι απαράδεκτο να μειώνονται τα οικιακά τιμολόγια σε τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και μόνο στο Δήμο Μεγαλόπολης, αποκλείοντας το σύνολο του νομού Αρκαδίας. Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών σύμφωνα με την Κυβέρνηση. Άλλο είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και άλλο η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. Φοβερή η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ!».

 


2 Σχόλια

Ο Τατούλης τί λέει ; Ο ομόλογός του κύριος Καρυπίδης δίνει σχεδόν δωρεάν ρεύμα σε ολη την περιφέρειά του,σε 4 νομούς.Ο κύριος Τατούλης δεν θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και να δώσει κοινωνικό τιμολόγιο και στους 5 νομούς της περιφέρειάς του;Δεν σχολιάζω καν τις γραφικές δηλώσεις του κυρίου Κωνσταντινόπουλου,ο οποίος απευθύνεται στην εκλογική του πελατεία στην Τρίπολη για να μην χάσει την βουλευτική καρέκλα και τα προνόμια κοιτώντας το δέντρο αντί για το δάσος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.