Κωνσταντινόπουλος: Το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ολόκληρης της Πελοποννήσου (video)

Κωνσταντινόπουλος: Το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ολόκληρης της Πελοποννήσου (video)

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 19:29
0 σχόλια

Μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου  μεταξύ των συναρμόδιων υπουργών Άμυνας και Υποδομών κ. Αβραμόπουλου και Χρυσοχοΐδη το μέχρι πρότινος στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης μετατρέπεται σε μεικτής χρήσης από την Πολεμική και την Πολιτική Αεροπορία.

 Την πρώτη του δήλωση για το πολιτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο ArcadiaPortal.gr την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου από το Άστρος.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι είναι μία σημαντική εξέλιξη και έδωσε συγχαρητήρια στην περιέφερα Πελοποννήσου η οποία έδωσε πραγματικό αγώνα, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στην Αρκαδία να αποκτήσει πολιτικό αεροδρόμιο το οποίο θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Το υπουργείο υποδομών τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει άμεσα στην παραχώρηση του αεροδρομίου Τρίπολης  στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όσο για τον ανταγωνισμό που ίσως μερικοί βλέπουν μεταξύ των δυο αεροδρομίων αυτό της Καλαμάτας και της Τρίπολης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι  το ενδεχόμενο αντιπαλότητας δεν είναι  αποδεκτό καθώς τα αεροδρόμια είναι πόλος ανάπτυξης και ότι με την συνεργασία αυτών των δυο θα αναπτυχτεί περαιτέρω η Πελοπόννησος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κωνσταντινόπουλος για αεροδρόμιο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.