Επικαιρότητα

Latest

Πρώτα ..κοιμήσου

Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου όταν με ρωτάνε ποιες είναι οι γενικές υγιεινές διατροφικές συμβουλές, να μη συμπεριλαμβάνω μέσα σε αυτές πράγματα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ για τη ζωή και τη συνολική μας υγεία.

Περισσότερα

Η γιορτή του μπάσκετ στην Τρίπολη θα συνδέσει παρελθόν, παρόν και μέλλον

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με την χορηγία της εταιρείας A-Farm, διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρτίου το 2ο All Star Game της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης στις 6 μ

Περισσότερα

Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (21.3.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων Παναρκαδικού και Λεωνιδίου

Ορίσθηκαν οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την 21η αγωνιστική των αναμετρήσεων του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Περισσότερα

Πόλεμος και Ειρήνη

Σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Περισσότερα

Σαν τις παραλίες της Τρίπολης... δεν έχει!

Έχει θάλασσα η Τρίπολη; Μάλλον ναι, τουλάχιστον για τους υπευθύνους της εταιρίας που θα αναλάβει την προ-μελέτη για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης με εκείνο το πολυδιαφημισμένο από τον Δήμο «μηδενικό κόστος - μηδενικό υπόλειμμα»

Περισσότερα

Poll: Πρωτάθλημα χωρίς αγώνες με ομάδες δίχως άδειες!

Τα φοβερά και τρομερά συνεχίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς μετά την διακοπή της superleague για καταστάσεις που ευθύνονται συγκεκριμένοι άνθρωποι αλλά την πληρώνουν όλες οι ομάδες, ήρθε και η απόφαση σύλλογοι χωρίς άδεια να μην υπ

Περισσότερα

Στον Δήμο Γορτυνίας το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αρκαδίας

Την Πέμπτη 22-3-2018, το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας θα επισκεφθεί τον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, για να ενημερώσει και να ενημερωθεί από τους συναδέλφους για θέματα που τους απασχολούν.

Περισσότερα

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (22/3 - 28/3)

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2017 - 2018 που ξεκινά από την Πέμπτη 22 Μαρτίου έως την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Περισσότερα

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Λεωνίδιο

Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται,
αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα

Σελίδες