Επικαιρότητα

Latest

Πώς θα... χάσετε μέσω τεκμηρίων το κοινωνικό μέρισμα

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο σημαντικής μείωσης του ποσού του κοινωνικού μερίσματος που δικαιούνται κανονικά να εισπράξουν ή ακόμη και με το ενδεχόμενο απώλειας του δικαιώματος είσπραξης της συγκεκριμένης παροχής βρίσκονται εκατομμύρια πάμφτωχοί οικ

Περισσότερα

Εξαιρετικές διαιτησίες από Διαμαντόπουλο και Πετρόπουλο στην Super League

Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Τρύφων Πετρόπουλος εκπροσώπησαν τον ΣΔΠ Αρκαδίας στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε «Καραϊσκάκης» και «Απόστολος Νικολαΐδης» επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται στους κορυφαίους της Ελλάδας.

Περισσότερα

Τατούλης: Η Τρίπολη δεν μπορεί να έχει Κέντρο Κοινότητας

Το ζήτημα των Κέντρων Κοινότητας, που παρέχουν υπηρεσίες και ανακούφιση σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Περισσότερα

ΣΕΟ Τρίπολης και Βόρειας Κυνουρίας: Ένα φορτηγό αγάπη (pics)

Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση ειδών για την στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας στην Μάνδρα Αττικής από το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Περισσότερα

Τριάντα εκατ. ευρώ το έκτακτο βοήθημα στους πληγέντες

Την τροπολογία για την έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση, με τη μορφή επιδόματος, σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2017, κατέθεσε πριν λίγο η κυβέρνηση στο νομοσχέδι

Περισσότερα

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα συνεδριάσει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:00.
Η πρόσκληση αναφέρει:

Περισσότερα

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Κυνουρία από το κληροδότημα Ιωάννη Γκαύρου

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ άφησε με τη διαθήκη του ο Ιωάννης Γκαύρος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Βέρβενα, προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί σχολείο το 1957.

Περισσότερα

Η 124 ΠΒΕ τιμά τους Εφέδρους και Εθνοφύλακες

Η 124 Π.Β.Ε. τιμά τους στρατευμένους και έφεδρους της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εορτασμού του "2017 ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων".

Περισσότερα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στη Μάνδρα Αττικής, τη Νέα Πέραμο και ολόκληρη τη δυτική Αττική που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες, το Επιμελητήριο Αρκαδίας  συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ρουχισμού και ό,τι άλλο χρειάζονται οι πληγέντες.

Περισσότερα

«Αδιάβαστη» έπιασε την αντιπολίτευση του ΠεΣυ ο Τατούλης

Αναταραχή έφερε στο ΠεΣυ η συζήτηση του τέταρτου θέματος εντός ημερήσιας διάταξης «Έγκριση της Οριστικής Μελέτης με τίτλο: ‘’Κατασκευή αγκυροβολίου ανοιχτής θαλάσσης για την εκφόρτωση πετρελαιοειδών’’ στη θέση “Δ.Κ. Αγ. Θεοδώρων”, Δ.Ε. Αγ.

Περισσότερα

Σελίδες