Κωλοτούμπες, πρεμούρες και λιγούρες

Κωλοτούμπες, πρεμούρες και λιγούρες

Νοέμβριος 29, 2017 - 23:14
3 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας! Πού σας βρίσκω; Είστε πάνω από τον υπολογιστή και περιμένετε να δείτε αν θα πάρετε το μέρισμα ή αν θα φάτε μούντζα;

Γενικά, πάντως, οι μούντζες πέφτουν βροχή!

Καλέ, Χριστούγεννα έρχονται, και αν δεν το είχατε καταλάβει, γέμισε ελατο-βελόνες και κακό το κέντρο από το σούρσιμο του δωδεκάμετρου δέντρου που θα στολίσουμε στην Πετρινού.

Στα παράλια της Αρκαδίας, πάντως, περί απορριμμάτων τυρβάζουν! Ο Τάκης κάλεσε τους επιχειρηματίες να τους μιλήσει για καφέ κάδους και τα τοιαύτα και εκείνοι τον ψιλοέφτυσαν. Αμ, Τάκη μου, δεν στέλνεις πρόσκληση. Φιρμάνι στέλνεις για να φιλοτιμηθούν να έρθουν!

Βερβεσός, αγαπημένα μου φιλαράκια, στον πρώτο γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το όνομα που βγαίνει πρώτο στην κούρσα έφερε τον τεπέτακλα στον Τάκη και στον Μανώλη που θυμούνται το παλιό ανέκδοτο «τι είναι 2.000 δικηγόροι στον πάτο της θάλασσας; Μια καλή αρχή!».

Βρε παιδιά, πολύ πρεμούρα εκεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία. Δηλαδή, φαντάσου να μην είχε βγει πρώτη με διαφορά στο Νομό και να μην είχε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στη χώρα τι θα γινόταν!

Και έχουμε και τον Τάσο να κάνει «σώφρονες σκέψεις» και να λέει άντε, ας ξεμπερδεύουμε με τη ΔΕΗ να βγούμε από τα μνημόνια και να γίνουμε αξιοπρεπείς!

Με κωλοτούμπες κι εσύ και ο άλλος αξιοπρέπεια δεν βλέπετε.

Άκουσα ότι χρίσμα στον δημαρχούκο μας καίγεται να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος πολύ το λιγουρεύεται -έτσι κι αλλιώς, ζα κι ανθρώπους θα χρειαστεί για να ξαναβγεί. Γι' αυτό και η περιφορά του Μήτσου στα υπουργικά γραφεία εν Αθήναις...

Φιλαράκια στο ΠαΣοΚ, πλακα έχετε: Προεκλογικά βρίζατε τη Φώφη, μετεκλογικά, όλοι με τη Φώφη!

Καλά βολέματα, εύχομαι, et in Arcadia ego!
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κάσπερ, δεν είμαι θαμών του site και ίσως αγνοώ κάτι, αλλά κατακρίνεις κάποιον που όποια γνώμη και αν έχεις γι΄ αυτόν, προέβαλε τον εαυτό του επώνυμα για να διεκδικήσει κάτι.. Εσύ όχι μόνο χρησιμοποιείς τη δύναμη του μέσου, αλλά κρύβεσαι και πίσω από την ανωνυμία σου για να κρίνεις θεούς και δαίμονες.. Και δεν προβάλεις ούτε ένα συγκεκριμένο επιχείρημα κατά Βερβεσού, παρά το χαριτωμένο ανεκδοτάκι.. Μια ερώτηση: Αν βρεθείς να έχεις κάποιο ζήτημα και πας σε κάποιο δικηγορικό γραφείο, θα πεις θαραλλέα το ίδιο ανεκδοτάκι ή θα το παίξεις ¨παναγία¨και σεβόμενος απόλυτα τους δικηγόρους;

@Θανάση Χαλκία αρχικά δεν κατέκρινα κάποιον , κατά δεύτερον όπως ίδιος αναφέρεις "ίσως αγνοείς κάτι" και τέλος που είδες εσύ ότι γράφτηκε κάτι κατά του συγκερκιμένου ;;; YΓ Τα ανέκδοτα είναι χιούμορ , αν σας ενοχλούν λυπάμαι Casper

Το χιούμορ σου casper ενδέχεται να είναι η πολύ ενδιαφέρουσα δειλία σου, το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.