«Κόλλησε» το έργο αγωγού ύδρευσης Παραλίου Άστρους - Ανάκληση προσλήψεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων

«Κόλλησε» το έργο αγωγού ύδρευσης Παραλίου Άστρους - Ανάκληση προσλήψεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων

Ιανουάριος 17, 2019 - 10:03
1 σχόλια

Το έργο της δημιουργίας βασικού αγωγού τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος Παραλίου Άστρους ανακλήθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Παράλληλα, ανακαλείται και η πρόσληψη προσωπικού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, σύμφωνα με απόφαση της Εφορείας που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Η προκ;hρυξη αφορούσε σε συνολικά επτά θέσεις σε Τρίπολη και Παράλιο Άστρος και οι προσληφθέντες θα εργάζονταν για τις ανάγκες του έργου της αρχαιολογικής παρακολούθησης του έργου «Βασικός αγωγός τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Παραλίου Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», το οποίο ανακλήθηκε.

Η ανάκληση της προκήρυξης δημοσιεύθηκε στις 11 Ιανουαρίου, ενώ οι αιτήσεις είχαν ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκαν μόλις χθες 16 Ιανουαρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, μας εξήγησε ότι ο διαγωνισμός έγινε, η ανάθεση του βασικού έργου δεν ολοκληρώθηκε, και ότι υπάρχει προσφυγή του αναδόχου και ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι σε συνεννόηση με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για να γίνει νέα προκήρυξη.

Δείτε ΕΔΩ την αρχική προκήρυξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων και ΕΔΩ την ανάκλησή της.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . ΤΕΡΜΑ Ο ΣΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.