Κολιατσόπουλος στην θέση Νενεκούμη στον πάγκο του Λεωνιδίου

Κολιατσόπουλος στην θέση Νενεκούμη στον πάγκο του Λεωνιδίου

Φεβρουάριος 15, 2019 - 21:42
0 σχόλια

Παρασκευή εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί η 15η Φεβρουαρίου για το Λεωνίδιο, με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο να αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδα του Λεωνιδίου τον Γιάννη Νενεκούμη.

Η είδηση που προκύπτει είναι ότι υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο, με καταγωγή επίσης από την Αργολίδα, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λεωνιδίου, όντας αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η διοίκηση του Α.Σ.Λεωνιδίου με αστραπιαίες κινήσεις τις τελευταίες ώρες άλλαξε τα δεδομένα της ομάδας μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έχουν φέρει αυτό το -4 από την κορυφή, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο, εκμεταλλευόμενη και την δεκαπενθήμερη αγωνιστική αποχή (άνευ αγώνας με Νικηταρά - ρεπό), βρίσκοντας ουσιαστικά το κατάλληλο timing για να υλοποιηθεί μια τέτοια απόφαση.

Η επιλογή από πλευράς διοίκησης ήταν στην μετά Νενεκούμη εποχή στην πρώτη ομάδα το χρίσμα να δοθεί σε έναν προπονητή με εμπειρίες και ξεχωριστό βιογραφικό καθώς εκτός από την προπονητική του καριέρα σε πολλές και ιστορικές ομάδες των τοπικών κατηγοριών της Αργολίδας έχει διατελέσει στο παρελθόν και γενικός αρχηγός του Παναργειακού όντας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "Λύκων".

Ο Γιώργος Κολιατσόπουλος μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής (15/2) είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση, με τους ερυθρόλευκους να ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο σε μια κομβική στιγμή για την εφετινή σεζόν.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Leonidion.gr έγιναν γνωστές οι εξελίξεις και οι αλλαγές στην ομάδα του Λεωνιδίου, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΑΣΛ για τον νέο προπονητή.

Φωτογραφία: Eurokinissi- Βασίλης Παπαδόπουλος

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.