Κοιτάζει Μανούσο ο Αστέρας

Κοιτάζει Μανούσο ο Αστέρας

Μάιος 06, 2016 - 11:25
3 σχόλια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέα αγωνιστικής χρονιάς για τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με το προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ομάδας να παίρνουν από ακτίνες ‘’Χ’’ πιθανούς στόχους ποδοσφαιριστών από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μία από τις περιπτώσεις που δείχνει να έχει βολιδοσκοπήσει ο Αστέρας Τρίπολης είναι και αυτή του Έλληνα επιθετικού Γιώργου Μανούσου που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Καλλονής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης υποβιβάστηκε και ο 28χρονός άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Καλλονή με τον ίδιο να ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του που θα είναι βέβαια σε ομάδα επιπέδου της Super League.

Ο Γιώργος Μανούσος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Καλλονή στην οποία ήταν και αρχηγός έχοντας σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα 6 γκολ με πολύ ώριμα και παιχνίδια.

Ο Αστέρας Τρίπολη είναι σίγουρο πως θα κινηθεί δυναμικά και στην εγχώρια αγορά για την δημιουργία ενός Ελληνικού κορμού με τον Γιώργο Μανούσο να αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρον περίπτωση που εξετάζεται από τους κιτρινομπλέ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΜΑΣ. Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ .

21 Σεπτέμβρη 2013, ωραίο δίδυμο με Λισγάρα και γαργάρα

όση μπάλα; ξέρει ο Κωτσιρας δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους αυτούς που θέλει να πάρει ο Αστέρας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.