Κοιτάει Μπόρχα Φερνάντεθ ο Αστέρας

Κοιτάει Μπόρχα Φερνάντεθ ο Αστέρας

Μάιος 31, 2019 - 18:56
0 σχόλια

Ένα ακόμα όνομα από την Ισπανία έρχεται να προστεθεί στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος τρέχει τον σχεδιασμό του και βρίσκεται αν αναμονή εξελίξεων.

Μετά τον Αίτορ Κόρντομπα τα τελευταία δημοσιεύματα φέρνουν τον Μπόρχα Φερνάντεθ να είναι στο στόχαστρο της αρκαδικής ομάδας και η περίπτωση του να παρακολουθείτε στενά.

Μάλιστα γίνεται αναφορά στα δημοσιεύματα πως ο Μπόρχα Φερνάντεθ ενδεχομένως να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χουάν Μουνάφο σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποχωρήσει.

Την προηγούμενη χρονιά ο Μπόρχα Φερνάντεθ έπαιξε στο πολωνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μιέντζ Λέγκνιτσα, η οποία υποβιβάστηκε και έτσι έμεινε ελεύθερος. 

Ο Μπόρχα Φερνάντεθ είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προέρχεται από τις ακαδημίες της Θέλτα ενώ έχει περάσει και από στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στο παρελθόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.