Τατούλης

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα στο #Morethanfootball Action Weeks (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα στο #Morethanfootball Action Weeks (vid)

Μάρτιος 19, 2019 - 16:00
0 σχόλια

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA). Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς - μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, πιστός στον κοινωνικό ρόλο που υπηρετεί σε όλη τη διαδρομή του, ανακοινώνει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις σε αυτό το διάστημα. 

Στο video που ακολουθεί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και ταυτόχρονα, σύμφωνα και με την οδηγία της ευρωπαϊκής καμπάνιας (#passiton) καλούν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο. 

Επιπλέον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν κοινωνοί στην καμπάνια #Morethanfootball. Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι... κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο;

Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. 

Στη διάρκεια των #Morethanfootball Action Weeks ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παρουσιάσει κι άλλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του, αλλά και την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του. 

#Passiton, σε όλους εσάς. Με μηνύματα προς όλη την κοινωνία!

Ειδήσεις: 
Video: 

ASTERAS TRIPOLIS FC: #Morethanfootball Action Weeks


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.