Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα

Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα

Δεκέμβριος 15, 2018 - 12:32
1 σχόλια

Στην ιστοσελίδα koinonikomerisma.gr αναρτήθηκε μια παράγραφος για λάθη που πιθανόν να έγιναν ή να γίνουν κατά τη διαδικασία.

Κάτω-κάτω σε αυτή την παράγραφο, αναφέρεται:

«Μου έχει καταβληθεί το ποσό του μερίσματος είτε από λάθος είτε χωρίς να έχω κάνει αίτηση. Τι πρέπει να κάνω;»

Και η απάντηση που δίνει η υπηρεσία είναι η εξής:

Είναι δυνατή η οικειοθελής επιστροφή από τον λαβόντα του πιστωθέντος στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσού κοινωνικού μερίσματος, με την κατάθεσή του στον λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος [Νο 200211 (GR71 0100 0230 0000 0000 0200 211)]. Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται «επιστροφή κοινωνικού μερίσματος».

Από το σύνολο των 1,5 εκατ. εγκεκριμένων αιτήσεων, σημειωτέον ότι πληρώθηκαν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οι 1.381.000 ενώ στις 21 Δεκεμβρίου θα υπάρξει νέα πληρωμή για τους υπόλοιπους.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι στις 21 Δεκεμβρίου. Όσοι υποβάλλουν μέχρι τότε αιτήσεις  θα πληρωθούν στις 28 Δεκεμβρίου, που είναι και η ημερομηνία της τελευταίας καταβολής.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για ενα χρονο που δεν ειχα λεφτα να κανω δηλωση μου κοψαν το μερισμα πανε καλα ? Απο τοτε που γεννηθηκα δεν εχω φυγει απ τη χωρα καντε κατι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.