Κωδικός «Μαχη-τές» για τον Αρκαδικό

Κωδικός «Μαχη-τές» για τον Αρκαδικό

Οκτώβριος 26, 2016 - 12:24
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός μετά το 0/3 και την βαριά ήττα στη Λάρισα την περασμένη αγωνιστική υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (29/10, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης τους Μαχητές Δόξας Πεύκων για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα της Τρίπολης αναζητεί την πρώτη της νίκη στη χρονιά που αφενός μεν θα της δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφετέρου δε θα τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παιχτών για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Αρκαδικός έχει αφήσει πίσω του (πράττοντας ορθώς) την κακή παρένθεση και τη βαριά ήττα στην Λάρισα στρέφοντας την προσοχή του στο ιδιαίτερα απαιτητικό και επικίνδυνο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στους Μαχητές που είναι από τους εντός έδρας αγώνες που έχουν σημαδευτεί στα τεφτέρια της ομάδας με έντονο κόκκινο χρώμα για τη σημασία της νίκης.

Ο ΣΕΦΑ αντιμετωπίζει ένα δυναμικό σύνολο που έχει ξεκινήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις το πρωτάθλημα, με τους Μαχητές να έχουν ρεκόρ δύο νίκες και μία ήττα σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α2.

Η αναμέτρηση αυτή παίρνει χαρακτήρα κομβικής σημασίας για τον Αρκαδικό του οποίου αυτά τα παιχνίδια στην Τρίπολη αποτελούν μικρούς τελικούς που θα τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην επίτευξη των στόχων του.

Πλέον η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου καλείται να δείξει χαρακτήρα και να διαχειριστεί πράγματα και καταστάσεις, δείχνοντας παράλληλα τα πρώτα στοιχεία από το μέταλλο της ομάδας εκείνης που μπορεί να πάρει νίκες τέτοιας σημασίας όπως είναι ο αγώνας που έρχεται.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Μαχητές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους προπονητικούς ρυθμούς να έχουν κορυφωθεί και την ομάδα να προετοιμάζεται με απόλυτη συγκέντρωση για το Σαββατιάτικο παιχνίδι που έρχεται.

Για ακόμα μία φορά η στήριξη του κόσμου είναι αυτονόητη για τον Αρκαδικό που επιθυμεί ένα γεμάτο γήπεδο έτσι ώστε ο κόσμος να μπει στην εξίσωση του αγώνα και να γίνει ο έκτος παίχτης του Αρκαδικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.