ΚΟΑΤ: Τμήματα και ώρες λειτουργίας

ΚΟΑΤ: Τμήματα και ώρες λειτουργίας

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 08:41
0 σχόλια

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο κάθε απόγευμα στις 05:30 – 07:30 μμ οι προπονητές μας οργανώνουν τα νέα τμήματα και τις ώρες για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας μας.

Τα τμήματά μας υποστηρίζονται σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης και άθλησης, πάντα από τους προπονητές μας με υπεύθυνη την Αρχιπροπονήτρια Κα Κωστούλα Οικονόμου. Στους γυμναστές μας συνεχίζεται η συνεργασία με την κα Ελένη Μανιάτη, τον κο Τρύφωνα Πετρόπουλο και τον κο Κώστα Τριανταφύλλου. O KOAT ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα Ελένη Κέζα και με το βοηθό γυμναστή κο Δημήτρη Πλιάκα. Συνεργάτης του ΚΟΑΤ παραμένει η κα Μουργελά Χριστίνα, ενώ και νέες συζητήσεις για συνεργασίες είναι σε εξέλιξη. Αποχωρεί από τη φετινή συνεργασία η κα Πίτσα Ντρέβου.

O KOAT, ως Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση του αθλητικού νόμου και όντας μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιθυμίας πολλών γονιών για ατομικά μαθήματα στους μικρούς μας φίλους, προβλέπει τμήματα για κολύμβηση από ένα έως τρία άτομα, τηρώντας όλους τους κανόνες, τις διαδικασίες και τη νομοθεσία για την ασφάλεια των παιδιών μας και με στόχο την ικανοποίηση της ανάγκης εκμάθησης κολύμβησης. Τα τμήματα αυτά διακατέχονται από οργανωτικό πνεύμα, τήρηση υγιεινής, στήριξη του αθλητικού συναγωνισμού μέσα από αγώνες αλλά και εσωτερικές επιδιώξεις. Οι σχετικές συνεννοήσεις γίνονται με τους προπονητές μας, όπως προαναφέρονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του ΚΟΑΤ, στα 33 χρόνια λειτουργίας είμαστε πάντα αρωγοί για τους γονείς και τα μέλη μας, με οργανωτικό πνεύμα και σεβασμό στο δημόσιο χώρο για την υπηρέτηση του αγαθού του αθλητισμού και έμμεσα του πολιτισμού, στα δρώμενα της Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.