Κ.Μπεντεβής:"...δεν είμαστε όλοι ίδιοι, υπάρχει ελπίδα, και είναι μέσα μας. "

Κ.Μπεντεβής:"...δεν είμαστε όλοι ίδιοι, υπάρχει ελπίδα, και είναι μέσα μας. "

Οκτώβριος 22, 2010 - 12:38

Η υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, με την παράταξη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και με υποψήφιο περιφερειάρχη τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, θέλει να τονίσει το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα αλλά και καθημερινά λειτουργώ.

Θέλει να προσπεράσει τους παλιούς κομματικούς φραγμούς, τις ξεπερασμένες μπλε, πράσινες και κόκκινες γραμμές.
Θέλει να αποκτήσει φωνή, αυτό που καθημερινά ανταλλάσσω με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι:
δεν είμαστε όλοι ίδιοι,
υπάρχει ελπίδα, και είναι μέσα μας.

Βλέπουμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν κουραστεί, έχουν απογοητευτεί και παράλληλα έχουν πληγωθεί από τη συμπεριφορά όλων των πολιτικών κομμάτων. Έχουμε το όραμα, αγωνιούμε για το αύριο, το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε, να συνεισφέρουμε στα κοινά, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράματα.

Μέχρι τώρα οι κομματικοί μηχανισμοί και οι πολιτικοί εκφραστές τους δεν μας έδωσαν χώρο. Δεν ζήτησαν ούτε καν την άποψη μας για σοβαρά θέματα που μας αγγίζουν άμεσα. Όλες οι εξαγγελίες τους ήτανε δήθεν, ήτανε μόνο τηλεοπτικές χωρίς ουσία και βέβαια χωρίς ανταπόκριση.
Ο λαός δεν ξεγελιέται. Δεν τους ακολουθεί πια.
Η αποχή στις εκλογές είναι το κόμμα που θα κέρδιζε αν μετρούσε. Και είναι κρίμα για τον τόπο για εμάς και τα παιδιά μας αυτή η εικόνα.
Ελπίδα υπάρχει και είναι μέσα μας.
Όραμα υπάρχει και είναι το αύριο που ονειρευόμαστε, να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε μια Ελλάδα δίκαιη, ανεξάρτητη και προπάντων πολιτισμένη. Σε μια Ελλάδα που να μην ντρέπεται για την κατάντια της που να μην παρακαλάει για το μέλλον της, σε μια Ελλάδα δυνατή και αποφασισμένη να πάει μπροστά. Σε μια Ελλάδα που σέβεται τα παιδιά της που δεν τα κάνει επιστημονικούς μετανάστες.
Ζητάμε δικαιοσύνη, αξιοκρατία, διαφάνεια και πρόοδο. Ζητάμε αυτό που όλοι κάθε μέρα συζητάμε μεταξύ μας. Την πραγματική αλλαγή, την πραγματική πνοή προς τα εμπρός όχι άλλα πισωγυρίσματα.
Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ανεξάρτητη από οποιοδήποτε κομματικό μηχανισμό, ελεύθερη να σχεδιάσει το αύριο χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς θεωρούμε ότι είναι μια παράταξη που μπορεί να φιλοξενήσει και να αντέξει τις απόψεις μας, θεωρούμε ότι είναι η φωνή που έλειπε απο τον τόπο μας.

Όλοι εσείς που ενδιαφέρεστε για το αύριο του τόπου και των παιδιών μας ελάτε σε αυτό το ταξίδι που ξεκινάμε.
Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή του έλληνα πολίτη που τόσα χρόνια παρακάμπτοταν με αριστοτεχνικές μεθόδους.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, να φωνάξουμε και να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον αυτής της περιφέρειας.

Ευχαριστώ τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ που με έκανε μέλος αυτής της ομάδας και βέβαια όλους εσάς που ανεξάρτητα από την ψήφο σας κάπου μέσα σας θα ξυπνήσετε την ελπίδα και θα ονειρευτείτε το δικό σας όραμα για την Αρκαδία μας και την Πελοπόννησο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ. ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ
Ιατρος
Μικροβιολόγος- Βιοπαθολόγος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
www.mpentevis.gr