Κλοπές μελισσών στην Αρκαδία - Ο δράστης συνελήφθη λόγω...GPS!

Κλοπές μελισσών στην Αρκαδία - Ο δράστης συνελήφθη λόγω...GPS!

Μάιος 31, 2013 - 09:54
4 σχόλια

24 μήνες φυλάκιση - χρηματικό πρόστιμο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων η ποινή που του επιβλήθηκε

Το φαινόμενο της κλοπής μελισσών είναι συχνό και στην περιοχή της Αρκαδίας και έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά που εκλάπησαν κυψέλες από άτομα που έχουν κάποια σχέση με τα μελίσσια. Αυτή τη φορά όμως ο δράστης δεν ήταν και τόσο τυχερός και συνελήφθη, αφού οι κυψέλες είχαν GPS και εντοπίστηκαν μέσω σήματος σε κινητό τηλέφωνο.

Η τιμωρία του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης πριν λίγες μέρες ήταν αρκετά τσουχτερή για τον δράστη. Τιμωρήθηκε με 24 μήνες φυλάκιση, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ για παράβαση του νόμου  1300/1982 περί ζωοκλοπής και ειδικότερα για την αφαίρεση πλαισίων κυψελών ιδιοκτησίας άλλου ατόμου. Μάλιστα η σύλληψη του δράστη έγινε επ' αυτοφώρω, αφού το GPS τον παγίδευσε....


4 Σχόλια

καλα να παθει.

καλα με τετοια καταδικη και δεν γραφετε το ονομα του????τι αλλο πρεπει να κανει καποιος??αμα δεν ειχε και στερηση πολιτικων δικαιωματων δεν θα γραφατε τιποτα????

το όνομα του θέλω, πρέπει να προστατευτουμε όλοι..

Ο νομος εχει και αλλο ......απομακρυνση απο τον τοπο της μονιμης κατοικιας του στα 600 χιλιομετρα ......κατι Κρητικοι εχουν παντρευτει Καρδιτσα τυχαιο δεν νομιζω!!!