Κλήσεις μοίρασε η Τροχαία Τρίπολης στα παρκαρισμένα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (photos)

Κλήσεις μοίρασε η Τροχαία Τρίπολης στα παρκαρισμένα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (photos)

Απρίλιος 01, 2015 - 12:06
3 σχόλια

Καλό μήνα με... κλήσεις από την Τροχαία Τρίπολης στους αμετανόητους οδηγούς που σταθμεύουν παράνομα τα οχήματά τους στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε από το πρωί της Τετάρτης 1η Απριλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κάτι η ανοιξιάτικη μέρα που ξημέρωσε, κάτι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω του Πάσχα που πλησιάζει, οι Τριπολίτες κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους, και αρκετοί από αυτούς λογάριασαν χωρίς τον... τροχονόμο και πάρκαραν παράνομα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα προκάλεσαν μποτιλιάρισμα και κομφούζιο, και αυτά με τη σειρά τους έφεραν κλήσεις σε αρκετούς οδηγούς.
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Άντε επιτέλους. Ελπίζω να συνεχίσουν. Και κάτι πρέπει να γίνει και με αυτούς που παρκάρουν όπου βρουν στο πεζοδρομημένο πλέον κέντρο.

Δηλαδη καταντησαμε ειδηση το οτι η τροχαια εκοψε κλησεις σε παραβατες;;;Αρε κακομηρη Ελλαδιτσα τι τραβας...Να θεωρηται ειδηση και μαλιστα αξια να ανακοινωθει στα Μ.Μ.Ε κατι που σε καθε αλλο κρατος ενας δημοσιος υπαλληλος να κανει απλα τη δουλειά του και να μην τεμπελιάζει. ..

Εντάξει, ψιλοτραγικό!!! Δίκιο έχεις!!! Από την άλλη σε μια πόλη σαν την Τρίπολη, τι ειδήσεις να βρεις??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.