Κλιμακώνεται η κόντρα Σμυρνιώτη – Τζιούμη

Κλιμακώνεται η κόντρα Σμυρνιώτη – Τζιούμη

Μάρτιος 20, 2019 - 10:29
27 σχόλια
Η απάντηση του Κώστα Τζιούμη

Συνεχίζεται η κόντρα των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Τρίπολης σε σελίδες κοινωνική δικτύωσης.

Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης θέλοντας να απαντήσει στο χθεσινοβραδινό post tου κ. Κώστα Τζιούμη  ο οποίος είχε αναφέρει για τον ίδιο «αυτό που βέβαια ξέχασε να πει είναι, ότι βρήκε ταμειακό υπόλοιπο 9.000.000 € και παρέδωσε 3.450.000 €.» γράφει:

"Και για να τελειώνει και το παραμύθι με το ταμείο των 9.000.000 € που βρήκαμε αρχές του 2011, τα ταμειακά διαθέσιμα του Καποδιστριακού Δήμου Τρίπολης στις 31.12.2010 ήταν 6.662.464,91 € μείον βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις προς πληρωμή 2.052.016,07 € δηλαδή πραγματικά 4.610.044,84 € και συσσωρευμένο έλλειμμα 10.407.752,96 € (Ισολογισμός Χρήσης 2010 ΦΩΤΟ αριστερά).
Για την ιστορία συγκρίνετε αυτά τα στοιχεία με τον πρώτο δικό μας ισολογισμό χρήσης 2011(ΦΩΤΟ δεξιά).
Υ.Γ. Καλό είναι κάποιοι πριν "εκτοξεύουν" φανταστικά νούμερα να συμβουλεύονται τα επίσημα στοιχεία της δικής τους περιόδου που αποδεικνύουν τον βίο και την πολιτεία τους."

Η απάντηση του Κώστα Τζιούμη δεν άργησε να έρθει, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Επειδή ακριβώς είναι όλα καταγεγραμμένα, να δούμε τώρα ποιος εκτοξεύει φανταστικά νούμερα.
Δείτε τον ισολογισμό έναρξης 1/1/2011 για το Δήμο Τρίπολης, πρώτη φώτο, όταν ανέλαβε ο κ. Σμυρνιώτης και στη δεύτερη φωτο φαίνεται το υπόλοιπο στις 31/12/14.
Διαφορά στο ταμειακό υπόλοιπο 4.898.813,1 €.
Τώρα για τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα της θητείας του κ Σμυρνιώτη μιλήσαμε το 2014 και ευχαρίστως να μιλήσουμε πάλι όποτε θέλει, σε όποιο μέσο θέλει.
Έχουμε να πούμε πάρα πολλά.

ΥΓ :1)Σταματάω την αντιπαράθεση από το fb,είμαι διαθέσιμος όποτε θέλει κατά αντιπαράσταση.
2) Για να μην ξεχνάμε εγώ δεν ήμουν δήμαρχος, ούτε καν αντιδήμαρχος ποτέ!

 

 


27 Σχόλια

ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΤΣΙΑΝΗ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

γιαννακηηηηη ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΧΡΩΣΤΆΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ. ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΜΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ο Σμυρνιώτης απαντάει με στοιχεία που όποιος έχει δύο δράμια μυαλό βγάζει συμπέρασμα. Ο Τζιούμης στο τέλος για ξεκάρφωμα λέει ότι δεν ήταν δήμαρχος, δηλαδή παίρνει αποστάσεις. Τόσους γιατρούς δημάρχους είχε η πόλη και ακόμη να καταλάβετε ότι δεν κάνουν για διοίκηση οι γιατροί; Τι συνάφεια έχει ενός γιατρός με την λειτουργία ενός δήμου; Μα καμία, όμως. Έχει υπηρεσίες υγείας, έστω, ο δήμος; ΟΧΙ. Τι να τον κάνουμε τον γιατρό; Να παίρνει την πίεση ή να γράφει φάρμακα για την πίεση. Ξεκολλάτε, 2019 έχουμε. Στην εποχή της "κυρά μαμής" έχετε μείνει.

Παύλο ο Τζιούμης δεν μίλησε με στοιχεία; με τι μίλησε ; Μειώθηκε κατά 5.000.000 € το ταμείο ναι ή όχι ; Άσε τα παραμύθια με τους γιατρούς για τα λεφτά πες μας

Γιαννάκη γιατί έχασες στις προηγούμενες εκλογές;σε φάγανε οι σφουγγοκωλάριοι με το 60% οι μεθοδευμένες συμπεριφορές σου απέναντι των υποψηφίων σου λες και δεν θα τα μάθαιναν βλ.Τεγέα Λεβίδι Πιάνα Λουκά κ.α και από έργα έτοιμα και με ζεστό χρήμα.Τις κακοτεχνιες ρε Γιάννη στην Πετρινού δεν τις έβλεπες κοτζαμ μηχανικός τί επέβλεπες;ρίξε τώρα κι ενα χα χα χα χαχανα.Ο ίδιος φταις κι άσε τους άλλους μη πω την παροιμία της στραβής.............

@15:50 - Τζιούμης "Για να μην ξεχνάμε εγώ δεν ήμουν δήμαρχος, ούτε καν αντιδήμαρχος ποτέ!". Αυτό λέγεται άδειασμα στην δημαρχία Κοτσιάνη. Βγάζει την ουρά του απέξω. Κριτική ξέρουμε να κάνουμε όλοι. Το δύσκολο είναι να πάρεις τις ευθύνες σου για τις πράξεις ή παραλείψεις σου. Κάνεις λάθος για το ταμείο. Αν ήταν τόσο απλό να διαβάσεις έναν ισολογισμό θα ήμασταν όλοι λογιστές. Η παράταξη Σμυρνιώτη παρουσίασε έργο. Ούτε μακέτες, ούτε θεωρίες, ούτε ΘΑ ΘΑ ΘΑ. Περπατάμε στις πλατείες και πεζόδρομους που έφτιαξαν. Πάνε τα παιδιά μας στα σχολεία που έφτιαξαν και πολλά πολλά άλλα.

Η παράταξη Σμυρνιώτη παρουσίασε έργο. Θα βρεθούν και κάποιες κακοτεχνίες, δυσαρεστημένοι κτλ. κτλ. Λογικό είναι. Η δημαρχία Παυλή παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη, το απόλυτο μηδέν. Δεν μπορεί να υπάρξει καν σύγκριση. Είναι αξιοπερίεργο που έχουν το θράσος και κατεβάζουν πάλι συνδυασμό, μετά από τέτοια θητεία "Τιτανικό". Δεν μου κάνει εντύπωση που στηρίζει ο Σύριζα. Είναι το απόλυτο ταίριασμα. Τα μηδενικά της κυβέρνησης, με τα μηδενικά της δημοτικής αρχής Τρίπολης. Καταστροφικό αποτέλεσμα για την χώρα και ειδικά για τον Δήμο μας.

Γιάννη ρίξε ένα ΓΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ να σκάσουν οι οχτροί σου.Είσαι πρώτος στον τομέα αυτό.ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

Παύλο 10.30 μας έπεισες. Γιατί έκανε λάθος με το ταμείο ο Τζιούμης, είπε ακριβώς τα ποσά που είχαν οι ισολογισμοί, ο Σμυρνιώτης είχε πει λάθος νούμερα.Ο Τζιούμης ανέφερε τα ποσά μετά τα οποία ξεκίνησε στο ταμείο όλος ο Δήμος και τα ποσά με τα οποία τελείωσε το 2014, δείχνοντας ακριβώς τη διαχείριση του Σμυρνιώτη. Απλά πράγματα.

Ρε παπαγαλάκια του Σμυρνιώτη αντί να πολεμάτε τον Παυλή συγκρίνοντας τα μέχρι τώρα έργα του με αυτά του Γιαννάκη σας , ασχολείστε με το Τζιούμη ... Κάπως έτσι έχασε τη δημαρχία ο Σμυρνιώτης τότε αλώνιζε ο Παυλής κι αυτός το χαβά του .Τα ίδια θα πάθει.

Οταν ο Τζούμης θέλει να πει ότι άφησε μελέτες , τότε ναι ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα με την παράταξη Κοτσιάνη, όταν του καταλογίζουν ευθύνες για τα ταμειακά υπόλοιπα και για το ύψος των μελετών που λίγους μήνες πριν παραδώσουν δεκαπλασιάστηκε , μας λέει ότι ήταν ένας απλός δημοτικός σύμβουλος. Σε ποιόν τα λες αυτά ρε Κωστάκη, θα ξεχάσουμε τα συμβούλια για την πλατεία Αρεως που γίνονταν μέχρι τις 5 το πρωι που ο Αλέκος ** δίπλα στο Γερμανό και εσύ έκανες το δήμαρχο??? Εσύ έπαιρνες τις αποφάσεις τα δύο τελευταία χρόνια, δεν είσαι απο παρθενογέννηση όπως προσπαθείς να παρουσιαστείς.

Οι Τζουμικοί δε δικαιούνται να μιλάνε για το νέο δημαρχείο που νοίκιασε ο Σμυρνιώτης γιατί αυτό συνέβαλε στο να μειωθούν τα έξοδα για το δήμο κατά 150.000 το χρόνο. Να απολογηθούν αυτοί καλύτερα που νοίκιασαν ένα μήνα πριν φύγουν από την εξουσία τη σοφίτα του Μανιάτη και έδιναν πολλά περισσότερα ενοίκια σε διάφορα κτίρια , που δεν ήταν ούτε πολεοδομικά νόμιμα και ταλαιπωρούσαν και τους πολίτες που για ένα χαρτί έπρεπε να πάνε σε 5 διαφορετικά κτίρια για να ταιζουν τους ψηφοφόρους τους όλους με τα ενοίκια που ήθελαν. Αφού δεν ήταν καλο το νέο δημαρχείο ο Παυλής γιατί έμεινε;

Τζουμάκο μέχρι και ο Τσαμούλος έβαλε υποψήφιο από το Παλλάντιο. Ετσι που τα πας εσύ και ο επικοινωνιολόγος σου , ούτε το δικό σας δε θα βρείτε. Θα σε φάει πάλι ο Μήτσος στη γωνία που κινείται ύπουλα και ούτε καν θα καταλάβεις από που θα σου έρθει...

Γιάννη σε καίει ο Τζιούμης σε τσουρουφλίζει ύπνος δεν σου κολλάει.Με το που ξημερώνει το πρώτο σου μέλημα πώς θα κυνηγήσεις τον Τζιούμη.Τί να του βρεις βρε Γιάννη του Τζιούμη .Ήσουν ΑΧΡΗΣΤΟΣ και πήγες κει που πήγες από τα λάθη σου.

Άντα ρε νούμερα που θα συγκρίνετε Τζιούμη με Σμυρνιωτη όλοι ξέρουν την ιστορία του καθενός

Δεν θύμαμε ρε παιδιά ποτέ τον Κοτσιάνη να απολογείται σε εθνικά κανάλια για ιστορίες του δήμου, τον Σμυρνιωτη θυμάμαι στον alpha. Άντε από εκεί που έχετε και θράσος να μιλάτε

Ρε δεν αφήνετε τα γαβγίσματα να δούμε τι θέλετε να κάνετε στον Δήμο; Έχουμε 2 μήνες μέχρι τις εκλογές και ακόμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δεν έχουμε δει. Σκουπίδια; Αδέσποτα; Χωριά; Τουρισμός; Οδοποιία; Ανάπτυξη; Υπηρεσίες προς τους Πολίτες; Τι θα γίνει με το τσιγκέλι θα σας τα βγάλουμε;

Ο Σμυρνιώτης δεν έχασε από τον κόσμο στο δεύτερο γύρο έχασε από την ανεπάρκεια και την ανήθικη στάση του Τζούμη να στηρίξει τον Παυλή προκειμένου να ικανοποιήσει τον εγωισμό του, ενώ ήξερε ότι στήριζε έναν επικίνδυνο για την πόλη δήμαρχο όπως και αποδείχθηκε στην πορεία. Στήριξε τον Παυλή που του υποσχέθηκε ότι δε θα ξανακατέβει και ότι θα τον βοηθούσε αυτόν την επόμενη φορά. Διπλή αποτυχία κύριε Τζούμη , κανονικά δε θα πρέπει να κυκλοφορείτε καθόλου σε αυτήν την πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.