Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε Βλαχοκερασιά και Κολλίνες

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε Βλαχοκερασιά και Κολλίνες

Ιούλιος 02, 2015 - 14:29
5 σχόλια

Σήμερα Πέμπτη 2- 7 - 2015 και ώρα 9.00  έως  10.00 το βράδυ κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Τάσο Παπαζαχαρία  μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους κατοίκους στα κεφαλοχώρια Βλαχοκερασιά και Κολλίνες  της Αρκαδίας

Με ΘΕΜΑ: Ψηφίζουμε Ο Χ Ι στο Δημοψήφισμα και στέλνουμε μήνυμα Αποφασιστικότητας στους Εταίρους - Δανειστές μας!!!

Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Καλά, δεν ντρέπονται να κάνουν προεκλογική εκστρατεία υπερ του Όχι? τι δημοψήφισμα είναι αυτό? Και μετά κατηγορούν τα κανάλια? Νομίζουν στην τελική ότι ο κόσμος είναι πρόβατα? Μόνο την ΕΡΤ να παρακολουθήσεις, τα βγάζεις τα συμπεράσματά σου για το τι παίζει, δε χρειάζεται καν να δεις άλλο κανάλι. Και δεν είναι αυτά που νομίζει η "αριστερά". Επειδή κάποιοι γουστάρουν να υποστηρίξουν και το ναι, σημαίνει ότι εμείς δεν βλέπουμε και μόνοι μας ότι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση στον Τσίπρα? Δεν έχουμε κρίση νομίζουν ? Δε βλέπαμε τι γινόταν τόσον καιρό??? Ας σταματήσουν λοιπόν αυτοί να γυρνάνε στα χωριά, να κολλάνε αφίσες, να προβάλλουν ταινίες για το όχι, και ας κλείσουν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες, και τα site και τα πάντα αυτές τις μέρες να τελειώνουμε! Έλεος!!!!!

Μήπως έχεις να αναφέρεις ΕΝΑ δημοψήφισμα στο οποίο δεν έχει πάρει η κυβέρνηση? Στο εξωτερικό, δε σου λέω εδώ που δεν έχουμε ξαναδεί δημοψήφισμα. Το να παίρνει θέση (από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύγκρουση βέβαια με το θεσμοθετημένο σου ρόλο, π.χ. κανάλια...) είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Αν δεν το κάνεις είσαι ιδιώτης (ότι χειρότερο σε μια δημοκρατία). Από εκεί προέρχεται και το idiot που σήμερα χρησιμοποιείται απλά ως βλαξ, αλλά στην αρχαία ελλάδα ήταν πολύ χειρότερο.

Καλά κρασιά...μα τι επιχειρήματα είναι αυτά τα δικά σας ρε παιδί μου...εντάξει, δημοψήφισμα-παραγγελιά, κομμένο και ραμμένο στις ΑΝΑΓΚΕΣ σας, το καταλαβαίνουμε....Αλλά η "προεκλογική" εκστρατεία είναι κάτι πολύ διαφορετικό!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.