Κλιμάκιο Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα - Μουστού σε συναντήσεις εργασίας

Κλιμάκιο Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα - Μουστού σε συναντήσεις εργασίας

Οκτώβριος 30, 2014 - 16:19
1 σχόλια

Σε συνέχεια των συναντήσεων γνωριμίας του νέου Προέδρου ΔΣ κου Μήλιου Δημήτριου με υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά συσκέψεων, την Τετάρτη  29.10.2014, σε Κεντρικές Υπηρεσίες του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού (ΦΔ) και στελεχών του ΦΔ.

Συγκεκριμένα, σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» όπου συζητήθηκε η πορεία των ενταγμένων έργων του ΦΔ και παρελήφθη η προέγκριση των τευχών δημοπράτησης του έργου που αφορά στην «Αποκατάσταση του κτιρίου στέγασης του Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα» προϋπολογισμού 600.000,00€, το οποίο θα υλοποιηθεί βάσει Προγραμματικής Σύμβασης από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Κατόπιν, και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα έγινε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ κα. Γιαννακοπούλου Νάντια όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την λειτουργία του ΦΔ.

Τέλος, το κλιμάκιο μετέβηκε στο  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) όπου και συναντήθηκε με  την αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΓΠΑ κα. Μήλιου Ελένη και συζητήθηκε η ενδεχόμενη συνεργασία του ΦΔ με το ΓΠΑ πάνω σε θέματα διαχείρισης και προστασίας του υγροτόπου Μουστού.

Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κοίτα καϋμένε μου ν'ασχοληθείς με την υπηρεσία που σε έβαλαν και διευθυντή τρομάρα σου, που σε ψαχνει ο κόσμος να εξυπηρετηθεί και δεν σε βρίσκει πουθενά, και άσε τις κάθε τρεις και λίγο εμφανίσεις σου απο εδώ και εκεί. Για τη θέση του Προέδρου ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού δεν υπήρξε κανένας άλλος αξιόλογος και διαθέσιμος, που τοποθετήθηκε ένας διευθυντής μιας δημόσιας υπηρεσίας με τεράστιο όγκο εκκρεμών υποθέσεων πολιτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.