Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στον αντισόπεδο κόμβο Τρίπολης

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στον αντισόπεδο κόμβο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 08, 2010 - 10:08

Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αύριο και μεθαύριο, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, για λόγους ανακατασκευής οδοστρώματος, στον ανισόπεδο κόμβο, όπου βρίσκεται η βασική πύλη εισόδου και εξόδου της Τρίπολης στον και από τον αυτοκινητόδρομο.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν ολικό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο αποκλεισμός και οι ρυθμίσεις θα αρχίσουν από αύριο, Τετάρτη, στις 7 το πρωί και θα διαρκέσουν το αργότερο έως τις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων της παλαιάς εθνικής οδού Τριπόλεως – Άργους θα εκτρέπεται εναλλάξ, είτε στην κατεύθυνση προς Άργος, είτε στην άλλη προς Τρίπολη -ανάλογα με την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών- και δεν θα διακοπεί.

Οι διερχόμενοι οδηγοί από και προς την Τρίπολη θα εξυπηρετούνται μέσω του ισόπεδου κόμβου Μάκρης (εθνική οδός Καλαμάτας – Τρίπολης) και των ανισόπεδων κόμβων Τεγέας (εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης) και Νεστάνης, σε παρακαμπτήριες διαδρομές.

http://www.infoblog.gr/?p=25822

Ειδήσεις: