«Κλεισθένης 1»: Το νέο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης

«Κλεισθένης 1»: Το νέο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης

Απρίλιος 14, 2018 - 20:02
1 σχόλια

Ο «Καλλικράτης» έκλεισε τον κύκλο του, σήμερα μπαίνουμε  σε μια νέα μεταρρυθμιστική περίοδο, σημειώνει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» όπου αποκαλύπτει ότι το όνομα της μεταρρύθμισης τους θεσμικού πλαισίου που θα διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι «Κλεισθένης 1».

«Όπως ο Κλεισθένης έθεσε τις βάσεις για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση της αρχαίας Αθήνας, έτσι και εμείς θέλουμε να κάνουμε μια βαθιά δημοκρατική τομή στην αυτοδιοίκηση με την καθιέρωση της απλής αναλογικής. Όπως αντιληφθήκατε είστε οι πρώτοι που μαθαίνετε το όνομα της νέας μεταρρύθμισης με τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει αυτό», αναφέρει ο υπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

H αλλαγη Ονοματος απο ''Καλλικρατη σε ''Κλεισθενη'' καθως και η εμφαση ΜΟΝΟ στην αλλαγη του Εκλογικου Νομου των Περιφερειακων Εκλογων δεν λεει τιποτα.Το ζητουμενο ειναι περισσοτερη Περιφερειακη Διοικηση ητοι πιο πολυ Τριπολη και λιγοτερη Αθηνα ! Δολτσινιαδης Δημητριος ''Ελληνικη Αυγη για την Πελοποννησο ''

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.