Κλειστές πόρτες στο Μαντινειακός - Ερμής

Κλειστές πόρτες στο Μαντινειακός - Ερμής

Φεβρουάριος 21, 2018 - 19:00
4 σχόλια

Ένα περιστατικό που σίγουρα λυπεί και στεναχωρεί τον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και την αναμέτρηση του Μαντινειακού με τον Ερμή.

Με απόφαση του προέδρου της διοίκησης της ομάδας του Μαντινειακού οι πόρτες του γηπέδου έκλεισαν με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους αλλά και στους φιλάθλους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τον χώρο του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι του Μαντινειακού με τον Ερμή Μελιγούς πραγματοποιήθηκε σε ένα άτυπο κεκλεισμένων των θυρών με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθούν τον αγώνα από το βουνό και χωρίς κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ.

Σε ένα ταλαιπωρημένο Αρκαδικό ποδόσφαιρο τέτοιες ενέργειες το υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο διαιωνίζοντας ακόμα πιο πολύ το πρόβλημα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Για να δούμε η διοργανώτρια αρχή τι θα πει για αυτό αύριο;;; Πάλι θα καλύψει την κατάσταση ο θείος;;;

ντροπη στον προεδρο του μαντινειακου αυτά τα πραγματα δεν εχουν γινει ποτε στην αρκαδια ουτε πενελλαδικα αλλα θα καθαρισει ο κυριος κωστας παλι !!!!

ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΙΑΤΙ?Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ?ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ..

12.19 Εφοσον εχεις εισιτηριο και δεν εχεις κανει κατι , οχι δεν γινεται να μην μπεις στο γηπεδο... Απλα στο τοπικο κανουν οτι θελουν, αδιαφορωντας για το πως θα βελτιωθει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.