Κλειστά τα σχολεία σε Καστρί και Άγιο Πέτρο στις 9/1

Κλειστά τα σχολεία σε Καστρί και Άγιο Πέτρο στις 9/1

Ιανουάριος 08, 2017 - 19:48
0 σχόλια

Με απόφαση του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, και λόγω των καιρικών φαινομένων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στα χωριά Καστρί και Άγιος Πέτρος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, καθώς αναμένεται η μετακίνηση των μαθητών να είναι δυσχερής λόγω παγετού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ακολουθεί η απόφαση:

Α Π Ο Φ Α Σ Η    Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ:  …/2017
ΘΕΜΑ: Διακοπή μαθημάτων σχολικών μονάδων Τ.Κ. Καστρίου και Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Έχοντας υπόψη:
1.    Τις διατάξεις του άρθρου 94 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/07-06-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης». 
2.    Τις έκτακτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ορεινή περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 
3.    Τις προφορικές εισηγήσεις των γραφείων «Πολιτικής Προστασίας» και «Παιδείας - Νεολαίας» του Δήμου μας. 
4.    Το γεγονός ότι η πρόσβαση των μαθητών τις πρωινές ώρες στα σχολεία των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Πέτρου και Καστρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ, αναμένεται να είναι είναι δυσχερής λόγω παγετού.
Αποφασίζουμε
Την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία που λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Πέτρου και Καστρίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ήτοι: Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου, Δημοτικό Σχολείο Καστρίου και Νηπιαγωγείο Καστρίου.
Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει για την 9η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.