Κλειστά τα καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα στην Τρίπολη

Κλειστά τα καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 17, 2018 - 13:23
2 σχόλια

Πάντως η μέρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις υποχρεωτικές αργίες, λέει η ΕΣΕΕ

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι ημέρες μέσα στο έτος που τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να μένουν ανοικτά κατά το δοκούν. Ακόμα και για τις ημέρες που κατά το έθιμο τα προηγούμενα χρόνια τα καταστήματα έμεναν κλειστά, σήμερα χρειάζονται ανακοινώσεις και διευκρινίσεις.

Η ΕΣΕΕ, λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, όποιος επιθυμεί, μπορεί να ανοίξει το εμπορικό του κατάστημα την Καθαρά Δευτέρα. Τώρα, αν αυτό είναι σωστό για τον εργαζόμενο, είναι ένα ζήτημα που δεν απασχολεί τις αλυσίδες καταστημάτων που ίσως ανοίξουν, τελικώς.

Στην Τρίπολη, πάντως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μαντά, με τον οποίον επικοινωνήσαμε, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, όπως όλα τα χρόνια.

 


2 Σχόλια

Το να κάνετε σαμποτάζ τόσο ανοικτά στα καταστήματα της πόλης, είναι αλήθεια ότι δεν ήταν αναμενόμενο!!! Τα μπακάλικα οι φούρνοι και άλλα σχετικά καταστήματα είναι πάντα ανοιχτά την Καθαρή Δευτέρα. Αυτό συμβαίνει πολλές δεκάδες χρόνια. Γιατί το κάνετε αυτό;

Σιγά σιγά θα παραμένουν ανοιχτά και τις 365 μέρες, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Απλά επειδή στο παρελθόν υπήρχαν πολλές αντιδράσεις, τώρα το περνάνε σιγά σιγά το μετρό και πολύ σωστά κάνουν. Σε 4-5 χρόνια θα είναι όλα ανοιχτά και Κυριακές και αργίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.