Κλείνει ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους – Ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές (pics)

Κλείνει ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους – Ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές (pics)

Ιούλιος 04, 2019 - 11:22
13 σχόλια

Παράκαμψη μέσα από το ποτάμι για να μην κλείσει εντελώς ο δρόμος

Με σκοπό την εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Άστρους στην περιοχή των Κάτω Δολιανών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Ο δρόμος ο οποίος έχει υποχωρήσει λόγω καθίζησης θα παραμείνει κλειστός για 35 μέρες αφού, σύμφωνα με τον εργολάβο, η αποκατάσταση του οδοστρώματος απαιτεί  περίπου έναν μήνα για να ολοκληρωθεί.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο δρόμος θα αποκλειστεί και θα τοποθετηθεί ειδική σήμανση που θα ενημερώνει τους οδηγούς για την έναρξη των εργασιών.

Οι πιθανές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν τα διερχόμενα οχήματα για να προσεγγίσου την Νότια Κυνουρία είναι οι εξής:

 Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Επαρχιακής οδού Άστρους – Κιβερίου
Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Επαρχιακής οδού Άργους – Τριπόλεως

Να αναφέρουμε ότι η Επαρχιακή οδός Τρίπολης – Καστρίου – Αγίου Πέτρου – Άστρους παραμένει ΚΛΕΙΣΤΗ λόγων έργων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του δημάρχου Παναγιώτη Μαντά, στο σημείο όπου θα γίνονται τα έργα θα υπάρχει παράκαμψη μέσα από το ποτάμι. (δείτε ΕΔΩ)

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Δε πανε καλα. Θα κλεισουν το δρομο προς αστρος τετοια εποχη. Ειναι το πιο κοντινο μερος για να πας για μπανιο απο τριπολη. Αμα το κλεισετε τωρα ειστε πολυ ηλιθιοι μη πω τιποτα χειροτερο.

Δε πςτε καλα που θα κλεισετε το δρομο τετοια εποχη. Δε μπορουσατε να το κλεισετε το χειμωνα τοτε που εγινς και η καθιζηση.

Αν είναι δυνατόν!!! Τώρα θα κλείσουν τον δρόμο; ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙΟΛΑΣ; Ένα καλοκαίρι περίμενα για να χαλαρώσω και να πηγαίνω κάθε ΣΚ για μπάνιο και τώρα μας το **ε όλο!!!

καντε προσφορες,ριξτε τιμες στο αστρος ,μπας και μαζεψετε κοσμο ,δε σας βλεπω καλα,σιγα μη σπασει το αμαξι του ο αλλος για να ερθει για μπανιο στο αστρος

@16:47 δεν είναι μόνο το Άστρος. Είναι το Αρκαδικό Χωριό, το Κρυονέρι, το τηγάνι, ο Τυρός και οι λοιπές ενδιάμεσες παραλίες...

Εγώ θα χρησιμοποιώ τον "ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΝΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ" που έφτιαξε ο Τατούλης.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ,,,,,,,

Αυτή είναι η κατάντια! Στο μέσο του καλοκαιριού! Φουλ σεζόν ο δρομος κλειστός...! Ήθελα να ήξερα αυτός που υπογράφει αυτο το έγγραφο γνωρίζει τις επιπτώσεις σε αυτο που κάνει?

Έστω τον Ιούνιο δε μπορούσαν να το κλείσουν; Αλλά πως θα καταστραφεί η τουριστική σεζόν. Πως θα ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.