Κλείνει Μπέκερ ο Αστέρας (vid)

Κλείνει Μπέκερ ο Αστέρας (vid)

Ιούλιος 30, 2017 - 08:54
12 σχόλια

Ο Πάμπλο Μπέκερ τελικά θα είναι ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για την θέση του επιτελικού μέσου με τους κιτρινομπλέ να φουλάρουν για να ολοκληρώσουν την 6η τους καλοκαιρινή μεταγραφή.

Ο Πάμπλο Μπέκερ είναι 24χρονών με ύψος 1, 73 και αποτελεί γνήσιο παιδί της Ροσάριο Σεντράλ στην οποία ανήκει τα 7 τελευταία χρόνια ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ντιφένσα Χουστίτσια ως δανεικός από την Ροσάριο.

Αστέρας Τρίπολης και Πάμπλο Μπέκερ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Αργεντινό να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα μέχρι την Δευτέρα (31/7) στην χώρα μας για να περάσει από τα απαραίτητα τεστ και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την αρκαδική ομάδα.

Η μεταγραφή του Πάμπλο Μπέκερ στον Αστέρα Τρίπολης είναι στο τελικό της στάδιο με τον Στάϊκο Βεργέτη να βλέπει με ικανοποίηση να κλείνει και το ανοιχτό θέμα της μεταγραφής δεκαριού λίγο πριν μπει η ομάδα του στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια πρώτη γεύση από τον Πάμπλο Μπέκερ.

Ειδήσεις: 
Video: 

Pablo Becker, la joya de Rosario Central


12 Σχόλια

Βρε παλι εδω; Εμεις Μπεκερ εσεις τον Τσιωλη και οτι αλλο σας δωσει ο Αστερας... ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΣ

μεχρι και η μανα μου στο χωριο ξερει τον μπεκερ παουντερ ρε ασχετοι ολοι

Ακούστε τίτλους δημοσιογράφων.Ο Αστέρας έχει πάρει τον υδραυλικό Ινσάλντο και τώρα παίρνει και τον <<μαγο>> Μπέκερ.Κανένα Πιτσαδόρο θα πάρει?Γιατί βλέπω μεγάλη πείνα.

Ανώνυμε 12/45, πρέπει να είσαι μεγάλο βλήμα τελικά.Για να ξέρεις η ομάδα που εγώ υποστηρίζω έχει τα περισσότερα κύπελλα , πρωταθλήματα τους περισσότερους φιλάθλους και τον πιο δυναμικό πρόεδρο.Αφησε λοιπόν τον Παναρκαδικό που από ότι φαίνεται στην Τρίπολη και όχι μόνο τον αγαπούν περισσότεροι.Αρα λοιπόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

Για να διορθώσω αυτά που γράφω αναφέρονται στον 12/15 κα;ι όχι στον 12/45,με τον οποίο συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφει.Μπράβο φίλε μου συνέχισε μήπως και καταλάβουν και βάλουν μυαλουδάκι.

@16:05 - Κλασσική σκέψη εξάχρονου. Εντυπωσιακό λοιπόν μικρέ μας φίλε, που γράφεις στο διαδίκτυο από αυτή την ηλικία.

ο θρυλος ειναι μονο θρυλος στην βρωμια. ειδικα τα τελευταια 20 χρονια από κοκκαλη και μετα απαξιωθηκε ολο το πρωταθλημα και τα γηπεδα αδειασαν ακριβως επειδη ξερει πλεον ο κοσμος τι κανετε. για αυτο χαρειτε πανυγυρτζίδες γαυροι που τα παιρνετε ολα και ας ειναι πιο βρώμικα και απο το βουρκο.

@ανωνυμος 16:05 Την ΟΛΥΠΙΑΚΑΡΑ σου κάντην αλοιφή και άλειψε τα μούτρα σου. Εμείς ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε βόθρο γιατί βρωμάει και ζέχνει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.