Κλείνει μέτωπα ο Αστέρας

Κλείνει μέτωπα ο Αστέρας

Ιούνιος 18, 2018 - 11:16
1 σχόλια

Στην τελική τους ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του Αστέρα Τρίπολης με τις υποθέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού μπακ να αποτελούν προτεραιότητα για την στελέχωση του ρόστερ.

Μετά τους Νίκο Παπαδόπουλο, Βαλεντίνο Βλάχο, Μαρκ Φερνάντεθ, Μάρτιν Ρόλε και Χοσέ Λουίν Βαλιέντε και ενώ απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Λούκας Σάλας η αρκαδική ομάδα βάζει πλώρη να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα της στην άμυνα έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας ο Σάββας Παντελίδης να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Για τα αριστερά της άμυνας τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα με τον Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε από την Εστουδιάντες να είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του Κώστα Γιαννούλη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σχετικά με τον στόπερ και τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται με προσοχή με τους κιτρινομπλέ να βρίσκονται σε επαφές και το όλο θέμα να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί και έχουν δει το φως της δημοσιότητας αυτά των Τεντί Μεζάγκ της Μουσκρόν και του Μπρούνο Περόνε (δύσκολη υπόθεση) της Σαραγόσα είναι στο τραπέζι ωστόσο στην λίστα έχουν προταθεί και άλλες επιλογές για τα μετόπισθεν.

Από κει πέρα εκτός από την άμυνα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης έρχεται και ο Φράνκο Μπελόκ ο οποίος μαζί με τους Ματίας Ιγκλέσιας, Χουάν Μουνάφο και Χοσέ Λουίς Βαλιέντε θα αποτελέσουν την τετράδα των κεντρικών χαφ.

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε λοιπόν αναμένεται να είναι θερμή μεταγραφικά με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι έτοιμος για ανακοινώσεις σε ένα μεταγραφικό σχεδιασμό που κυλάει με εξαιρετικό τρόπο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.