Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι

Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι

Φεβρουάριος 12, 2018 - 12:33
10 σχόλια

Έντονος προβληματισμός και αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής

Στο κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Λεβίδι θα προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς έως το τέλος Μαρτίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr, η τράπεζα στην οποία εργάζονται πέντε υπάλληλοι, θα κατεβάσει ρολά έως το τέλος Μαρτίου αφήνοντας το Λεβίδι και τα γύρω χωριά χωρίς εξυπηρέτηση.

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το κλείσιμο της τράπεζας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όμιλος Πειραιώς θα προχωρήσει σε κατάργηση υποκαταστημάτων και σε αφαίρεση μηχανημάτων ΑΤΜ και σε άλλα χωριά στην περιοχή της Αρκαδίας.

Να αναφέρουμε ότι ύστερα από τη συγχώνευση της Αγροτικής, Γενικής, της Millennium και των τριών κυπριακών (Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular και Ελληνική) που έχουν περάσει στον έλεγχο του ομίλου Πειραιώς, αρκετά είναι τα υποκαταστήματα τα οποία θα κατεβάσουν ρολά μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της μείωσης του κόστους ο όμιλος ήδη τρέχει πρόγραμμα εθελουσίας για το προσωπικό.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έως το τέλος Φεβρουαρίου το ΑΤΜ στο Βαλτεσινίκο  θα καταργηθεί.

Οι φήμες περί κλεισίματος της τράπεζας εγείρουν αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, καθώς αν κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας, οι κάτοικοι του Λεβιδίου και των γύρω χωριών θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Τρίπολης, καθώς είναι το πλησιέστερο που θα παραμείνει ανοιχτό.

Οι προβληματισμοί είναι έντονοι, καθώς η τράπεζα εξυπηρετεί τους συνταξιούχους, αλλά και τους μισθωτούς. Επίσης στο υποκατάστημα εξυπηρετούνται οι αγρότες της περιοχής, λαμβάνοντας από εκεί τα χρήματα των επιδοτήσεων.
Το κλείσιμο της τράπεζας έρχεται σε συνέχεια του κλεισίματος του Αστυνομικού Τμήματος στο Λεβίδι με τους κατοίκους να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

 Έφη Καστραντά


10 Σχόλια

Εδώ έκλεισε η αστυνομία. Τίποτα δεν θα μείνει. Θα ρημάξει η επαρχία. Λιγο λιγο θα τα ξηλώσουν όλα.............

ΔΕΝ ΘΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Κακώς οι κυριοι τραπεζίτες. Οταν αγόραζαν την Αγροτική την καλή; Αυτά να τα πουν στον φτωχό αγρότη του κάμπου του Λεβιδίου και όχι μόνο! Τώρα πρέπει να πηγαίνουν Τρίπολη

Αφού έσωσαν την χρεοκοπημένη (λόγω θαλασσοδανείων) Πειραιώς με τον σκάνδαλο του χαρίσματος της (καλής) Αγροτικής, τώρα κλείνουν και τα υποκαταστήματα της ΑΤΕ αφήνοντας την ύπαιθρο να ρημάξει..

Δεν θα ρημάξει θα φέρουν λαθρό να μέινουν και να καλλιεργήσουν τα χωράφια των κατασχέσεων

Καλά κάνει και κλείνει κατάστηματα όλοι βριζετε τις τράπεζες και ο κόσμος δεν τις στηρίζει στις μικρές κοινωνίες. Λόγια και πράξεις του καφενείου που όμως είναι εις βάρος μας. Λουστητε τα τώρα και μην αντιδρατε. Δεν σας φτάιει κανένας τσιπρας και κανένας ιδιώτες τραπεζιτης. Γειά χαρά σας. Πηγαίνετε τώρα στην Τρίπολη η στη δημητσανα.

Αφού ιδιωτική εταιρία είναι η Πειραιώς και ο ιδιοκτήτης θέλει να να την κλείσει που το κακό

Κύριε Γιάννη για την τοπική κοινωνία και για το ΛΕΒΙΔΙ δεν ειναι κακό; Νομίζεται;; ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.